Hyrbilar i Michigan

Michigan är en stat som erbjuder både unika natur och en mycket speciell historia. Om du vill uppleva det hela, bör du överväga bil uthyrning i Michigan. Med sökmotorn på Billeje.info hittar du lätt den billigaste biluthyrningen i Michigan-och det kommer inte ta dig många minuter att boka din hyrbil.

De två halvöar förbinds med den väl 8 kilometerlånga Mackinac bron. Foto: Eric W, CC by 2,0

The Great Lakes State

Delstaten Michigan är omgiven av fyra av de fem stora sjöarna (de stora sjöarna) i USA: s Midwest-Lake Superior, Michigan, Huron och Erie. På land är staten, som har cirka 10 000 000 invånare, särskilt känd för en stor bilproduktion. De tre ansedda biltillverkarna Ford, General Motors och Chrysler, som är kända lokalt som de tre stora, var tillsammans med otaliga underleverantörer, särskilt i det förflutna för en stor del av jobben i staten. Glansdagar bilindustrin i staten kan vara över, men Michigan är fortfarande den största biltillverkaren i USA.

Michigan är den enda staten i USA, som är den sista av två halvöar, övre och nedre halvön. De två halvöar, åtskilda av Mackinacan sundet mellan Lake Michigan och Lake Huron, förbinds med en bro. Placeringen av de stora sjöarna har skapat grogrund för ett rikt friluftsliv, som bland annat manifesteras av det faktum att Michigan har mer offentliga golfbanor än någon annan stat i USA. På samma sätt har staten rekordet för de flesta registrerade yachter. De mer än 100 offentliga stränder och otaliga aktiviteter möjligheter på sjöarna är inte överraskande en av de största attraktionerna i Michigan.

Om du hyr en bil, kommer du dock att finna att det finns mycket annat att uppleva i Michigan än de stora sjöarna. Till exempel, över hälften av staten täcks av skog och rymmer 4 nationalparker, 103 statliga parker med tusentalskilometer cykel-och vandringsleder. Om du har hyrt en bil, är det allt inom räckhåll.

Hitta en billig hyrbil i Michigan

Det är kanske inte så förvånande att kollektivtrafiken i bilen staten Michigan är inte så finmeshed. Även Greyhound bussar kör mellan statens största städer, kommer du att kunna komma runt utan ansträngning, bör du hyra en bil.

Du kan göra detta här på Billeje.info, där du snabbt kan jämföra priser från Alamo, Avis, budget, dollar, Enterprise och många andra biluthyrningsföretag med CarTrawler sökmotor. Du behöver bara ange var och när du behöver Biluthyrning. Detta söker automatiskt efter de billigaste hyr bilarna från de olika markägarna, och resultatet presenteras i en hanterbar lista.

Hyr bilar i Michigan

Biluthyrning i Michigan ger dig de bästa möjligheterna att uppleva denna fantastiska stat. Med Biluthyrning i Michigan förutom chansen att utforska den inbjudande naturen, finns det också gott om möjligheter att besöka de många andra attraktionerna som sträcker sig direkt från intressanta museer till familjevänliga nöjesparker.

Med andra ord, Biluthyrning är det perfekta valet för dig som vill få ut det mesta av din tid i Michigan. Du får också en hel del hyrbil för pengarna. Kanske för att det var här i Michigan att bil industrin började med Ford bil fabriker mer än 100 år sedan.

Med Biluthyrning i Michigan kommer du naturligtvis också att ha möjlighet att besöka Detroit, som är den obestridda största staden i delstaten. Är du intresserad av bilar, är staden inte att ta sig runt. Städerna Gran Rapids och Lansing är också värda ett besök-det senare är Michigan huvudstaden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Flygplatser i Michigan

Du kan boka biluthyrning i Michigan, oavsett om du vill hämta din hyrbil på en flygplats eller stad.

De flesta internationella resenärer anländer till Detroit Airport, som också är statens största, men också, till exempel, Grand Rapids Airport , kan du boka en hyrbil. Då får du helt ur ditt sätt att oroa dig för kollektivtrafiken, men kan snabbt gå vidare med bil.

Populära destinationer

  • Detroit-motor staden
  • Ann Arbor
  • Grand Rapids
  • Saugatuck-Douglas
  • Lansing

Nyttiga länkar

Du kan läsa mer om Michigan på den officiella webbplatsen för staten och på den lokala turistbyrån.

Hitta den billigaste hyrbilen Michigan Find Billeje her --> Sammenlign priser her