Hyr bilar i Detroit

Boka din hyrbil i Detroit och upptäck den största staden i delstaten Michigan i nordöstra delen av USA med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil ger dig. Ett brett utbud av intressanta kulturella upplevelser väntar dig i Detroit, som stadens berömda musiktraditioner och legendariska bilproduktion, förutom de många historiska och naturliga sevärdheterna och upplevelserna i resten av Michigan State.

Och med billig Biluthyrning tjänster som du kan boka i förväg här på Billeje.info redan före din ankomst i staden, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva Detroit och Michigan staten i din egen takt.

Detroit-General Motors huvudkontor

Detroit-här General Motors berömda högkvarter. Foto: Ritcheypro. Uppladdad under Public Domain-licensen.

Information om Detroit

Detroit ligger på Detroit River och Lake St. Clair i sydöstra delen av delstaten Michigan, nära den kanadensiska gränsen i nordöstra USA. Med sina ca 715 000 invånare-och mer än 4 000 000 invånare i Metropole-området-är det den största och mest befolkade staden i delstaten Michigan, den näst största i Mellanvästern, endast överträffas av Chicago, och den största staden på den amerikansk-kanadensiska gränsen.

På grund av flera vågor av finansiell och ekonomisk kris, många stadsdelar har gått till förfall, men historiskt staden är känd för sin vackra arkitektur och design traditioner som har lett UNESCO att utse den till ”City of Design”.

Detroit är mest känd för sin stora musiktraditioner, särskilt på området Soulmusik, som har gett smeknamnet ”Motown”, och för sin bilproduktion, som omfattar de tre kända tillverkarna Ford, General Motors och Chrysler, populärt kallad ”The Big Three”, som har Med tanke på staden dess andra Smeknamn ”Motor City”.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyr bilar i Detroit

Det finns flera stora internationellt kända bil-tillverkande företag som finns i Detroit, inklusive budget, Enterprise, dollar, Hertz, Avis, ovärderliga och Alamo. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen i staden.

Det finns gott om fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i Detroit och Michigan State. Med hyr en bil sökfunktionen här på Billeje.info kan du boka din hyrbil i Detroit online och har din föredragna hyrbil redo när du anländer till den amerikanska metropolen.

Du kan med fördel använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Detroit som bäst uppfyller dina behov och önskningar. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Närmaste flyg plats

Den närmaste internationella flygplatsen är Detroit Airport, som bär det officiella namnet på Detroit Metropolitan Wayne County Airport och har flygplatskod DTW. Flygplatsen är den största i delstaten Michigan och en av de största i USA med över 35 000 000 passagerare och knappt 400 000 flyg aktiviteter per år.

Flygplatsen ligger ca 33 kilometer från Detroit City Center och har två terminaler; North Terminal och Edward H. McNamara Terminal. Du kan läsa mer om biluthyrning på Detroit Airport här.

Platser du kan uppleva med Biluthyrning från Detroit

Det finns många intressanta och värdefulla platser i Michigan staten och resten av nordost av USA, som du kan uppleva med en hyrbil från Detroit, liksom, naturligtvis, Detroit själva staden, som, som nämnts, erbjuder massor av stora historiska och kulturella ( Namn musikal) upplevelser.

Här är några av de platser du kan nå med Biluthyrning från Detroit och alla ligger inom en hanterbar köravstånd från staden.

  • Lansing (ca. 145 km)
  • Flinta (ca. 110 km)
  • Strid bäck (ca. 196 km)
  • Kalamazoo (ca. 225 km)
  • Grand Rapids (ca. 250 km)

Nyttiga länkar:

Vill du veta mer om vad Detroit har att erbjuda, klicka sedan in på stadens officiella hemsida för turismen här.

Hitta den billigaste hyrbilen Detroit Find Billeje her --> Sammenlign priser her