Hyra bil Saint Paul

Välkommen till information och råd om biluthyrning i Saint Paul i delstaten Minnesota, USA. Förutom att få bra tips och råd inför din bilhyrning i Saint Paul så kan du i sökmotorn hitta den billigaste hyrbilen bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

Allmänt om Saint Paul

Saint Paul ligger – delvis – på Mississippiflodens östra bredd i Ramsey County i den sydöstra delen av delstaten Minnesota (i de norra/centrala delarna av USA). Staden är – med sina omkring 294 873 invånare – den näst största staden i Minnesota (efter Minneapolis) och huvudstad i delstaten.

Idén till namnet på staden härstammar från den katolske prästen Lucien Galtier, som inte bara var områdets första katolska präst, utan också låg bakom det första katolska kapellet i den dåvarande regionen. På den tiden var staden känd som ett viktigt handels- och transportcentrum i den norra-centrala delen av USA.

Idag är staden bland annat känd för att hysa det välkända Science Museum of Minnesota, Xcel Energy Center och ishockeylaget Minnesota Wild. Med bland annat det stora kemiska produkt företaget Ecolap i spetsen är staden även ett av övre Mellanvästerns affärs- och kommersiella centra.

På det kulturella området är staden känd bland annat för att vara födelseplatsen för den berömde amerikanske författaren F. Scott Fitzgerfeld. Fitzgerald är känd för böcker som Tales of The Jazz Age, The Great Gatsby, The Love of the Last Tycoon, med flera.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Saint Paul

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Saint Paul bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Inkluderat i priset när du bokar via Hyrbilinfo.se är obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, då rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA, såsom Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen Saint Paul Find Billeje her --> Sammenlign priser her