Hyr bilar i Minnesota

Hitta de billigaste hyrbilarna i Minnesota via sökmotorn högst upp på sidan. Sökmotorn jämföra alla tillgängliga hyrbilar och priser i delstaten Minnesota och på andra ställen i USA.

USA: s näst nordligaste delstat

Minnesota är den näst nordligaste delstaten i USA efter Alaska och gränsar till Kanada. Staten har fått smeknamnet ”The Land of 10 000 Lakes” eftersom den finner nästan 12 000 sjöar i Minnesota. Namnet Minnesota härstammar från Sioux-indianerna språk och betyder ”grumligt vatten”. Om du på din resa med hyrbil runt omkring i Minnesota träffa många personer med skandinaviskt utseende så är det inte så konstigt eftersom 1,5 av de 3,5 miljoner invånare som bor i Minnesota härstammar från svenska, norska, danska och finska invandrare som flyttade hit i stort antal på 1860-talet.

Bison. Hyr en bil på Billeje.info

Den amerikanska bisonoxen som en gång fanns i stort antal på prärien i Minnesota. Foto: Michael från Minnesota

Minnesota har många attraktioner med allt från historiska minnesmärken och museer till unika möjligheter för friluftsliv. Till exempel kan du använda din hyrbil i Minnesota till att besöka upp till 5 000 år gamla ristningar som utförs av de första människorna som kom till Minnesota. För naturälskare finns det också gott om möjligheter att uppleva naturen på ett brett nätverk av vandrings- och cykelleder, i statliga skogar och nationalparker. Besöker du Minnesota på vintern finns det också goda möjligheter att prova dina färdigheter på snöskoter, det finns över 20 000 miles av spår för snöskoter, eller möjligen njuta av lugnet på isfiske eller längdskidåkning.

Om du är mer för stadsliv kan du använda din hyrbil för att besöka ”The Twin Citys”, som är Minneapolis och grannstaden St. Paul, vilka tillsammans utgör statens största stadsområde med över 3 miljoner invånare. Städerna har ett rikt kulturliv med många teater-, musik- och komedievenemang, och inte minst en trevlig atmosfär som genast känns välkomnande och hemtam.

Om du har en liten ”speldjävul” i dig så har Minnesota även 18 Native American kasinon, där du ofta även kan spela golf och se på konserter med stora underhållare.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Minnesota

Om du flyger till Minnesota är det perfekt att hämta ut din hyrbil på flygplatsen, men naturligtvis har du också möjlighet att boka din hyrbil med uthämtning till exempel i Minneapolis. Med hyrbil kan du enkelt ta dig runt i Minnesota och utforska både städerna och de många vackra naturområdena under din tid i Minnesota. Använd biluthyrning-sökmotorn här på Hyrbilinfo.se för att hitta den hyrbil i Minnesota som passar dina behov och önskemål bäst. Välj bara var du vill hämta ut hyrbilen och när, så hittar vi de bästa priserna från både stora och små biluthyrningsföretag i Minnesota, så att du enkelt kan välja den bil som passar dig bäst.

Hitta den billigaste hyrbilen Minnesota Find Billeje her --> Sammenlign priser her