Hyrbilar i Nevada

Boka din hyrbil i Nevada i USA med all den personliga frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. Ett brett utbud av intressanta historiska, natur och kulturella sevärdheter och upplevelser väntar dig i delstaten Nevada i västra USA.

Och med billiga biluthyrningstjänster som du kan boka i förväg redan hemifrån här på Hyrbilinfo.se så står hyrbilen redo redan vid din ankomst till Nevada, och du slipper vara beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, och kan uppleva de västra och centrala delarna av USA i din egen takt.

Nevada

Nevada. Foto: Amy Meredith. Uppladdad under licensen CC BY-ND 2,0.

Information om Nevada

Nevada ligger i den västra delen av USA, mellan grannstaterna Oregon, Idaho, Kalifornien, Arizona och Utah. Med sina ca. 286 000 km2 är det den sjunde största delstaten i USA. Staten har cirka 3 miljoner invånare, varav lite mer än 2 miljoner bor i och runt kasinostaden Las Vegas, som är statens största stad. Huvudstaden i staten är dock inte Las Vegas utan Carson City, som har cirka 55 000 invånare.

Hyra bil i Nevada är ett måste – utan bil det är mycket svårt att ta sig runt eftersom kollektivtrafiken inte är särskilt utbredd och den långa, torra och varma körsträckorna kräver en bil, helst med luftkonditionering! Nevada består av 90% öken, varför den ofta kallas ”ökenstaten”. Men bra vägar skär genom det fascinerande Vild Västern-liknande ökenlandskapet och med en hyrbil i Nevada, kan du ta dig runt och besöka många vackra områden, bestående av imponerande klippformationer, källor, bergskedjor och nationalparker.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Nevada

Det finns många stora internationellt kända biluthyrningsföretag i Nevada. Om du har bokat din hyrbil redan hemifrån på Hyrbilinfo.se så går det snabbt och lätt att hämta ut hyrbilen i en av statens många städer eller på en flygplats.

Det finns gott om fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Nevada och centrala USA. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Nevada online och har din valda hyrbil stående redo när du anländer till staten.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Nevada som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Nevadas största flygplatser

Nevada flera flygplatser, de två största är Reno-Tahoe International Airport med flygplatskod RNO och McCarran International Airport i Las Vegas med flygplatskod LAS. Den senare är den största av de två med cirka 50 miljoner passagerare och över en halv miljon starter och landningar varje år, vilket också gör den till en av de största flygplatserna i USA. Läs allt om hyrbilar på McCarran International Airport vid Las Vegas här.

Platser du kan uppleva genom att hyra bil i Nevada

Det finns många intressanta och sevärda platser i Nevada och västra USA som du kan uppleva med en hyrbil. Här är några av de platser du kan nå med hjälp av hyrbil i Nevada.

  • Las Vegas
  • Red Rock Canyon
  • Valley of Fire
  • Great Basin National Park
  • Lake Mead

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för delstaten Nevada här.

Hitta den billigaste hyrbilen Nevada Find Billeje her --> Sammenlign priser her