Biluthyrning Las Vegas

Välkommen till information och råd om biluthyrning i staden Las Vegas i delstaten Nevada, USA. Förutom att få bra tips och råd inför din bokning av hyrbil i Las Vegas, kan du söka den billigaste hyrbilen bland mer än 500 biluthyrningsfirmor i sökmotorn högst upp på denna sida. Stort nöje och trevlig resa!

Allmänt om Las Vegas

Las Vegas ligger i Clark County, omgiven av en torr öken och bergslandskap i den södra delen av delstaten Nevada i sydvästra USA. Med cirka 596,424 invånare är staden den största staden i Nevada och bland de 31 största städerna i USA.

Staden är ett av de största turistmålen i USA och är känd som ett av världens största nöjescentra, främst på grund av stadens många kasinon; Det senare ledde under förra århundradet till att staden i vissa kretsar fick öknamnet ”Sin City” och ”The Gambling Capital of the Worls” eller ”Capital of Second Chanses”.

Idag är staden också känd för att locka till sig mässor, konferenser och affärsmöten från hela USA och stora delar av världen. Vad många inte vet är att staden nu också växer som en populär plats för familjer med barn och pensionärer, vilket har bidragit till den stadiga befolkningstillväxten som har präglat staden under de senaste 100 åren.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste biluthyrning i Las Vegas

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Las Vegas bland mer än 500 biluthyrningsföretag. Inkluderat i priset när du bokar via Hyrbilinfo.se är obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om att hyra bil utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där kan du få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan hyra bil, såsom Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen Las Vegas Find Billeje her --> Sammenlign priser her