Hyr bilar på Newark Liberty Airport New York

Hitta de billigaste hyrbilarna på Newark Liberty International Airport i New York via sökmotorn högst upp på sidan. Sökmotorn jämföra priser från alla biluthyrningsföretag på Newark flygplats i New York och sparar pengar på din bilhyra.

Information om Newark

Newark Liberty International Airport har flygplatskoden EWR och ligger bara 5 kilometer söder om Newark och cirka 40 kilometer sydväst om New York City. Det går både bussar och tåg mellan flygplatsen och Newark. De biluthyrningsfirmor som finns på flygplatsen inkluderar bland annat Avis rent a car, HolidayCars , Budobtain, Dollar car hire, Enterprise, HERTZ biluthyrning, SIXT biluthyrning, Budget och National. Över 35 miljoner passagerare passerade Newark flygplats förra året. De 5 mest populära internationella destinationerna från Newark flygplats är London i England, Paris i Frankrike, Toronto i Kanada, Tel Aviv i Israel och Amsterdam i Nederländerna. Flygplatsen är basen och det viktigaste navet för Continental Airlines och FedEx Express. Newark flygplats var den första flygplatsen i detta området i New York City och öppnades redan 1928. Newark flygplats har tre terminaler och du kan boka en billig hyrbil med avhämtning i alla terminalerna.

Stort utbud av faciliteter

Det finns ett bra utbud av butiker, caféer, barer och restauranger i alla terminalerna. Andra faciliteter inkluderar trådlöst Internet, banker, hälso- och sjukvård, massage, barn/allrum, kapell och affärscenter. Hotellet Newark Liberty International Airport Marriott ligger på flygplatsen, men du hittar ett stort antal andra hotell i området. Här på Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser på billiga hotell precis som du i sökmotorn jämför priser på billig biluthyrning på Newark Liberty International Airport.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Flygplatser i New York

Observera att det finns flera flygplatser i New York, så det är viktigt att du kontrollerar din flygbiljett så att du väljer rätt flygplats när du bokar din hyrbil. Eftersom flera flygbolag flyger till alla flygplatser i New York, kan du ofta råka ut för att du flyger ut till en flygplats och hem från en annan. Som en extra trygghet är det alltid en bra idé att ange ditt flightnummer när du beställer hyrbil i Newark eller på någon av de andra flygplatserna; På så sätt kan biluthyrningsföretaget se om ditt flyg är försenat och du har valt rätt flygplats m.m. Av alla andra flygplatser i New York, är JFK flygplats den största.

Hitta den billigaste hyrbilen Newark Liberty flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her