Bil uthyrning New Jersey

Välkommen till information och råd om biluthyrning i delstaten New Jersey i USA. Förutom att få bra tips om biluthyrning i New Jersey kan du i sökmotorn även söka efter den billigaste hyrbilen i New Jersey bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

New Jersey

New Jersey ligger i nordöstra USA och gränsar till grannstaterna Pennsylvania i väster, Delaware i sydväst, Atlanten i söder och sydost och delstaten New York i norr och nordost. Staten är med sina 22 591,38 kvadratkilometer bland USA: s till ytan minsta delstater, enbart tre stater är mindre. Å andra sidan hör staten med en befolkning på cirka 8,9 miljoner till en av landets folkrikaste stater – för närvarande på en 11: e plats – och är enligt mätningar 2014 USA:s mest tätbefolkade stat.

Staten är historiskt känd för att ha varit ett område som bebotts av många Indianstammar och här har funnits bosättningar sedan 2800 år tillbaka i tiden, fram tills de första europeiska kolonisterna kom till området på 1600-talet; I första hand svenskar och holländare och sedan engelsmännen som gav namn till staten (efter den engelske viceamiralen Sir George Carter: s födelseö Jersey i engelska kanalen. I modernare tid har staten bland annat varit känd som en av USA: s rikaste stater, beräknat utifrån de genomsnittliga hushållens inkomster.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Huvudstad och största stad

Huvudstaden i New Jersey är Trenton, som med sina 84,913 invånare bara är den tionde största staden i staten, men som i sin tur har haft stor historisk betydelse i staten sedan grundandet i början av 1700-talet. Staden fick sitt nuvarande namn 1719 efter den lokale markägaren och affärsmannen William Trent (”Trent-Town”).

Statens New Jersey: s största stad är Newark, som har cirka 285 000 invånare (2017). Staden, som grundades så tidigt som 1666 av några puritaner från Connecticut, ledda av den ursprunglige engelske guvernören och officer Robert Treat. Staden är bland annat känd för att rymma en av USA: s mest trafikerade flygplatser, den största sjöfartshamnen på östkusten, samt ett antal framstående läroanstalter.

Infrastruktur

New Jersey har i allmänhet en mycket bra infrastruktur som gör det enkelt att förflytta sig runt i staten med en hyrbil, inte minst tack vare ett välutvecklat vägnät som bland annat består av några av de mest trafikerade och välkända vägarna i USA. Bland statens viktigaste vägar kan nämnas Atlantic City Expressway, Palisades Interstate Parkway, Interstate 76, Interstate 78, Interstate 80, Interstate 95, Interstate 195, Interstate 278, Interstate 280, Interstate 287, Interstate 295, och Interstate 676. Andra viktiga vägar i staten inkluderar US 1, New Jersey Route 4, US 9, New Jersey Route 10, och New Jersey Route 17.

Flygplatser

Statens största och mest betydelsefulla flygplats är utan jämförelse Newark Liberty International Airport, som med sina 35 miljoner passagerare om året är en av USA: s och världens mest trafikerade flygplatser. Det var också landets första stora flygplats och under ett antal år efter öppnandet 1928, var den landets mest trafikerade flygplats.

Flygplatsen har bland annat direktflyg till och från Stockholm med SAS, så det går att flyga till New Jersey utan mellanlandningar på någon annan europeisk flygplats. Tabellen nedan visar alla flygplatser i delstaten New Jersey. När du vill jämföra priser på tillgängliga hyrbilar i USA är det lättast att använda flygplatskoderna i sökmotorn.

 • Atlantic City – Atlantic City International Airport ACY
 • Atlantic City – Bader Field AIY
 • Bayville – Robert J. Miller Airpark MJX
 • Caldwell – Caldwell Wright Airport CDW
 • Morristown – Morristown Municipal Airport MMU
 • Mount Holly – South Jersey Regional Airport LLY
 • Newark – Newark International Airport EWR
 • Princeton – Princeton Airport PCT
 • Teterboro – Teterboro Airport TEB
 • Trenton – Mercer County Airport TTN
 • Trenton – McGuire Air Force Base WRI
 • Wildwood – Cape May Airport WWD

Billigaste hyrbil i New Jersey

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta de billigaste hyrbilarna i New Jersey bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Inkluderat i priset när du bokar via hyrbilinfo.se är fri körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med de vanliga frågor (FAQ) , där hittar du svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA, såsom Los Angeles flygplats, San Francisco flygplats, Miami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrnings destinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen New Jersey Find Billeje her --> Sammenlign priser her