Biluthyrning Newark

Letar du efter fantastiska erbjudanden på bilhyra i Newark, New Jersey, USA? Just här på Billeje.info du kan få en lista över de billigaste Hyrbilar i Newark från ett brett spektrum av företag. Med en hyrbil är hela östra USA för dina fötter och du kan utforska regionens spännande städer och vackra landskap i din egen takt. Stor glädje och bra resa!

Newark ligger under stadens livliga flygplats. Foto: Kathryn, CC BY-ND 2,0

Den största staden i den statliga trädgården

Newark ligger i Essex County vid mynningen av floden Passaic i delstaten New Jersey, USA, bara 13 kilometer väster om Manhatten, hjärtat av New York City. Med cirka 285 000 invånare är staden den största i New Jersey och bland de 70 största städerna i USA.

Staden är en av de äldsta i landet. Det grundades således i 1666 av en grupp av reformerade protestanter (kallas puritaner), bland annat känt för den närbelägna hamnen i Newark, som är den största containerhamn på den amerikanska östkusten, och den också närliggande Newark Liberty International Airport, som är bland Amerikas största flygplatser. I synnerhet den senare stift många resenärer till Big Apple bekantskap med, men Newark själv är också värt att uppleva.

Även Newark är mindre än sin berömda granne stad, har det mycket att erbjuda i termer av kulturliv och historiska sevärdheter. Bland de största attraktionerna i staden är Newark Museum, New Jersey Performing Arts Center, Cathedral Basilica of det Heliga hjärtat, Branch Brook Park, New Jersey Historical Society och andra.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste bil uthyrning i Newark

I sökmotorn ovanför denna artikel, i sekunder, kan du hitta de billigaste Hyrbilar i Newark bland de många biluthyrningsfirmor i staden som inkluderar Avis, Hertz, Enterprise, Thrifty och många andra. Ingår i priset när du hyr en bil i USA, bland annat är gratis körsträcka, annullering, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har allmänna frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, forskning, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Newark Liberty International Airport

Det finns bara cirka 8 kilometer från centrum av Newark till flygplatsen Newark Liberty International Airport, som är en av de största flygplatserna runt New York City. Därför tar det inte lång tid att köra den sista biten i stan i en hyrbil om du landar på Newark Liberty Airport. Det finns också ett bra utbud av biluthyrningsfirmor på flygplatsen, som ofta har bra erbjudanden om du bokar i förväg. Du kan enkelt göra detta i sökmotorn på den här sidan.

Läs mer om Bilhyra på Newark Liberty Airport

Populära destinationer du kan nå Biluthyrning

En stor del av resenärerna som anländer till Newark fortsätter direkt till den sista biten österut till Manhattan, en av världens mest populära destinationer. Att åka på en storstadssemester i Big Apple, en bil är inte det lämpligaste transportmedlet. Å andra sidan är Biluthyrning perfekt om du vill använda Newark som en utgångspunkt för en självkörande semester i östra delen av USA.

  • New York City: parkering och trafik kan vara ett problem, men om det inte avskräcka dig, är Big Appel bara en kort bilresa från Newark.
  • Philadelphia: om du väljer att hyra en bil i Newark, det tar dig bara en och en halv timme att köra till den tidigare huvudstaden i USA.
  • Stränder: har du en hyrbil i Newark på sommaren, det finns inte långt till flera bad står längs Atlantkusten. Coney Island och Rockaway i New York är, till exempel, inom räckhåll, även om det är lättare att köra till stränderna längs Jersey Shore.
  • Atlantic City: att kombinera strandliv med spänning på kasinon, New Jersey svar på Las Vegas är under två timmars bilfärd från Newark.

Nyttiga länkar

Officiell Website av staden

Hitta den billigaste hyrbilen Newark Find Billeje her --> Sammenlign priser her