Hyrbilar i Oregon

Hitta de billigaste hyrbilarna i Oregon i nordvästra USA som har en rik och varierad natur med karga klippiga kuster, täta skogar, berg och ökenområden, samt pulserande städer. I sökmotorn högst upp kan du hitta de bästa priserna för biluthyrning i Oregon, jämföra priserna på hyr bilar från mer än 500 bil uthyrning.

Kratern Lake National Park. Hyr en bil på Billeje.info

Med en hyrbil i Oregon kan du till exempel besöka Crater Lake National Park med USA: s djupaste sjö (594 m). Foto: https://www.flickr.com/people/anneh632/”>Anne Hornyak

Upplev sevärdheterna i Oregon med hyrbil

I Oregon hittar du utöver det magnifika landskapet ett antal unika naturattraktioner som till exempel Nordamerikas djupaste klyfta, Hells Canyon, den djupaste sjön i USA, Crater Lake och en av världens mest bestigna berg, Mount Hood. Om du besöker Crater Lake National Park med hyrbil i Oregon, kan du inte bara njuta av utsikten över den djupa sjön utan samtidigt se resterna av de slocknade vulkanerna som kännetecknar området. Längre norrut kan du också besöka en annan gammal vulkan, det tidigare nämnda och populära berget, Mount Hood, som också är den högsta punkten i Oregon.

Oregon är också hem för en kuriositet inom naturvetenskapen, nämligen det som anses vara världens största levande organism. Men det är inte en som du lätt kan upptäcka. Det handlar om svampen ”Armillaria stelpes”, som växer i Malheur National Park i östra Oregon. Det uppskattas att svampen underjordiska nätverk har brett ut sig under mer än 2 400 år och nu omfattar över 8,4 km2.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Roadtrip längs Oregons kust

I Oregon kommer du inte bara imponeras och förundras över det vacker, dramatisk och unika landskapet, du kommer också träffa en vänlig befolkning, som bland annat skapar ett pulserande kulturliv, inklusive otaliga festivaler under hela året. På en resa med hyrbil runt omkring i Oregon kommer du även få rikliga möjligheter att provsmaka frukt och grönsakerna från statens många gårdar, och inte minst kan man i Oregon smaka på allt det goda från havet. Den långa kuststräckan längs Stillahavet ger statens restauranger färska leveranser av skaldjur, lax, tonfisk och hälleflundra i massor.

Om du använder din hyrbil i Oregon till en ”roadtrip” längs Stillahavskusten vilket strakt kan rekommenderas. Längs din väg från Astoria i norr till Brookings i söder kommer du förutom det vackra landskapet även köra igenom otaliga små pittoreska städer. Med egen hyrbil i Oregon har du friheten att stanna där det passar dig och kan göra allt i din egen takt.

Läs mer om sevärdheterna i Oregon på statens officiella turisthemsida här

Boka billigaste hyrbil i Oregon

Oregon upplevs bäst med bil. Avstånden är, som överallt i USA, stora och ofta är hyrbil din enda möjlighet att besöka glest befolkade områden där stora naturupplevelser väntar. I sökmotorn här på Hyrbilinfo.se kan du försäkra dig om det bästa priset på biluthyrning i Oregon, eftersom vår sökmotor kontrollerar och jämför priser från alla biluthyrningsföretag i Oregon. Boka din hyrbil i god tid redan hemifrån så kan du vara säker på att din hyrbil står redo och väntar på dig så snart du landar på flygplatsen i Oregon. Naturligtvis kan du även välja att avhämta din hyrbil i till exempel Salem, Oregon huvudstad, eller staden Portland.

Hitta den billigaste hyrbilen Oregon Find Billeje her --> Sammenlign priser her