Biluthyrning Portland

Välkommen till information och råd om biluthyrning i Portland i delstaten Oregon i USA. Förutom att få bra tips och råd inför din hya av bil i Portland, så kan du i sökmotorn söka fram den billigaste hyrbilen i Portland bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

Allmänt om Portland

Portland ligger nära sammanflödet av de två floderna Willamette och Columbia i nordvästra delen av delstaten Oregon i nordvästra USA. Staden är med sina omkring 583 776 invånare som finns utspridda över stadens något mer än 375 kvadratkilometer – den största staden i delstaten Oregon (men är inte delstatens huvudstad, det är nämligen staden Salem). Portland är även den tredje folkrikaste staden i Pacific Northwest-Region, efter Seattle i staten Washington och Vancouver i Kanada.

Ända sedan grundades 1851, har staden varit känd för sin stora miljömedvetenhet, dess utmärkta infrastruktur (som omfattar en av USA: s bästa kollektivtrafiksystem) och dess milda kustklimat (perfekt för att odla rosor). Det senare har gett upphov till en mängd rosenträdgårdar i staden vilket har medfört att staden ofta kallas ”The City of Roses”.

Portland har också ett brett utbud av välkända mikrobryggerier till glädje för alla öl-entusiaster, och det hålls ett antal populära ölfestivaler under sommarsäsongen. Staden är också känd som en av de mest gröna städerna i USA, och 2007 utsågs den till världens näst mest gröna stad (efter Reykjavik) enligt magasinet Grist.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Portland

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Portland bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Inkluderat i priset när du bokar genom Hyrbilinfo.se är: obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan hyra bil, såsom Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen Portland Find Billeje her --> Sammenlign priser her