Hyrbilar i Philadelphia

Hitta de billigaste hyr bilar i Philadelphia USA via sökmotorn på Billeje.info, som jämför billig bil uthyrning i Philadelphia från många uthyrnings bolag i USA. Spara pengar på bil uthyrning, boka online, enkelt, snabbt och billigt.

Philadelphia internationella flyg plats
Philadelphia International Airport är den största i Pennsylvania. Foto: Bruce emmerling, CC BY-sa 4,0

Fakta om Philadelphia internationella flyg plats

Philadelphia International Airport (flyg plats kod PHL), den största flyg platsen i den stora metropolen, används årligen av nästan 32 000 000 passagerare. De betjänas av cirka 25 flyg bolag som har rutter till mer än 130 destinationer i USA och resten av världen.

I Bird Escape, är det bara cirka 10 kilo meter från Philadelphia International Airport till nordost in i centrum av staden. Om du använder bil uthyrning, har de flesta av stadens mest kända sevärdheter och attraktioner inom kort räckvidd. Du kan ta tåget, kör varje halvtimme, in i centrum av Philadelphia

Flyg platsen består av sju terminaler. I dessa hittar du många mat ställen, butiker, ett hotell och alla bekvämligheter du kan förvänta dig att hitta i en modern internationell flyg plats som BANKOMATER och gratis WiFi. På Philadelphia Intl Airport, det ingår också ett stort urval av billig bil uthyrning från de flesta uthyrnings bolag i USA som Alamo, Avis, budget, dollar och National.

Hyr bilar på Philadelphia internationell flyg plats

Om du har bokat en hyr bil på Philadelphia International Airport hemifrån, ta bara en pendel buss från Zone 2 utanför bagage utlämningen. Det kommer att ta dig till rätt bil uthyrnings företag där din bil är redo. Om du inte har någon bokning måste du först använda en av telefonerna i området vid bagage lämningen för att komma i kontakt med ett av uthyrnings företagen.

Vill du flyga till Philadelphia i säker förvissning om att en hyr bil är reserverad för dig? Använd sedan sökmotorn på denna sida för att hitta och boka bil uthyrning. Här, med bara en sökning, kan du snabbt jämföra priser från ett gäng mark ägare och sedan inte spendera många minuter för att säkra en bokning. I sökmotorn har du möjlighet att begränsa pris listan till vissa bil uthyrnings firmor, där du till exempel tidigare har haft god erfarenhet av ett företag som du därför vill använda igen.

Varför du behöver hyra en bil på Philadelphia Airport

Naturligtvis, Philadelphia International Airport ger dig snabb till gång till den stora stadens många erbjudanden. Sett med Europeiska ögon, de flesta av Amerikas historiska sevärdheter är inte så gammal ens. Men om du är historiskt intresse rad, är det värt tid att utforska Philadelphia. Staden som grundades 1682 har under lång tid haft en stor politisk betydelse och inflytande i Förenta staterna.

Historiska sevärdheter i Philadelphia inkluderar Independence Hall, även kallad Pennsylvania State House (byggd i mitten av 1700). Här undertecknades självständighets förklaringen 1776. En annan mycket populär attraktion är dessutom, har Philadelphia ett antal intressanta gallerier, museer och andra kulturella institutioner, inklusive Philadelphia Museum of Art, en av de viktigaste museerna i USA. Här har trappan som leder upp till museet blivit en nästan lika berömd attraktion. Det var på denna trappa som en ikonisk scen från Rocky-filmen med Sylvester Stallone spelades in. Trappan, nu känd som ”The Rocky Steps”, och statyn av skådespelaren på toppen locka fans av filmen från hela världen.

Om du väljer att hyra en bil på Philadelphia International Airport, det är inte bara ”staden broderlig kärlek” som du enkelt kan utforska. Bil uthyrning ger dig också chansen att besöka många andra intressanta städer och regioner i regionen. Till exempel kan det vara en dags utflykt till Amish Country (Lancaster County) att uppleva en gemenskap som är mycket annorlunda från allt annat i USA, eller till badorten i Cape May att koppla av på sand stranden. Tack vare de goda väg förbindelserna, kan du också enkelt resa till de andra kända städerna i östkusten med en hyr bil.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer

Praktiska länkar

Hem sida för den lokala turist byrån

Hitta den billigaste hyrbilen Philadelphia Find Billeje her --> Sammenlign priser her