Hyrbilar på Philadelphia internationell flygplats

Boka din hyrbil på Philadelphia International Airport och Upptäck staden Philadelphia och resten av delstaten Pennsylvania i USA med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil är tillgänglig för att ge dig. Där väntar dig ett brett utbud av intressanta historiska, naturliga och kulturella sevärdheter och upplevelser i Philadelphia och resten av delstaten Pennsylvania i nordöstra hörnet av USA.

Och med billiga biluthyrningstjänster kan du boka i god tid här på Billeje.info redan innan du anländer till Philadelphia International Airport, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva Philadelphia och resten av staten Pennsylvania i din egen takt.

Philadelphia flygplats

Philadelphias internationella flygplats. Foto: N i c o l a. Uppladdad under licens CC BY 2,0.

Information om Philadelphia International Airport

Philadelphia International Airport bär det officiella namnet på Philadelphia International Airport och har flygplatskoden PHL. Den ligger på 8000 Essington Ave, Philadelphia, PA 19153, USA, cirka 13 kilometer sydväst om staden Philadelphia i delstaten Pennsylvania i nordöstra USA.

Med cirka 31 000 000 årliga flygpassagerare och 380,000 årlig flygning, är flygplatsen den största flygplatsen i Delaware Valley regionen och delstaten Pennsylvania. Flygplatsen, bland annat, är den största internationella knutpunkten för det stora amerikanska flygbolaget US Airways, som har flyg till Kanada, Karibien, Latinamerika, Europa och Mellanöstern, samt, naturligtvis, flygningar till andra destinationer i USA.

Flygplatsen har sju terminaler och 124 grindar. Utanför flygplatsen finns det 17 000 parkeringsplatser, dock ofta kan fyllas helt med parkering.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyr bilar på Philadelphia internationell flyg plats

Det finns flera stora internationellt kända bil-tillverkande företag som finns på Philadelphia International Airport, inklusive budget, Enterprise, Hertz, Avis och Alamo. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen på flyg platsen.

Det finns många fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i Philadelphia och delstaten Pennsylvania. Med funktionen hyr en bils sökning här på Billeje.info kan du boka din hyrbil på Philadelphia International Airport online och ha din föredragna hyrbil redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta bara hyrbilen på Philadelphia International Airport som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har allmänna frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, försäkring, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Platser du kan hitta Biluthyrning på Philadelphia International Airport

Det finns många intressanta och värdefulla platser i delstaten Pennsylvania och angränsande delstater, som du kan uppleva med en hyrbil från Philadelphia International Airport, liksom, naturligtvis, staden Philadelphia själv, som erbjuder massor av stora kulturella, Historiska och naturliga upplevelser och sevärdheter.

Här är några av de platser du kan nå med Biluthyrning från Philadelphia International Airport, alla belägna inom en hanterbar köravstånd från flygplatsen.

  • Philadelphia (ca. 13 km)
  • New York City, New York (ca. 165 km)
  • Trenton, New Jersey (ca. 65 km)
  • Baltimore, Maryland (ca. 165 km)
  • Wilmington, Delaware (ca. 34 km)

Andra populära uthyrnings destinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA på den här webbplatsen, till exempel Los Angeles flyg platsSan Francisco AirportMiami flyg plats och Orlando flyg plats.

Här kan du se alla våra bil uthyrnings destinationer i USA.

Nyttiga länkar

Besök den officiella webbplatsen för turismen i Philadelphia här.

Hitta den billigaste hyrbilen Philadelphia internationella flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her