Hyr bilar i Texas

Upplev Texas attraktioner med hyrbil. Besök till exempel en Rodeo show. Källa: Ed Schipul

Genom att hyra bil i Texas, kommer du ha gott om möjligheter att utforska USA: s näst största stat i din egen takt och på dina egna premisser. En hyrbil i Texas ger dig möjlighet att komma ut till varje hörn av denna fascinerande stat i de sydliga delarna av USA.

Hitta de billigaste hyrbilarna i Texas via sökmotorn på vår hemsida som jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsfirmor.

The Lonestar State

De flesta förknippar nog Texas med boskapsuppfödning och halvtorra prärieslätter, men trots Texas traditionella cowboybild så har staten mycket annat att erbjuda. Till exempel i städer som Austin, San Antonio, Houston och Dallas kan du utforska ett pulserande kulturliv. Det är inte utan anledning som bland annat Austin är känd (åtminstone i USA) som Live Music Capital of the World.

Eftersom Texas är större än Frankrike är det heller inte så förvånande att staten har mycket mer än den torra Great Plains att erbjuda. Om du hyr en bil kommer du även att kunna uppleva berg, stora floder som Rio Grande och djupa skogar på din väg runt i Texas.

Genom att boka din hyrbil i Texas är du garanterad möjligheten att uppleva den otroliga mångfalden av landskap och natur som den mäktiga staten erbjuder. Vägnätet i Texas är välutvecklat och som regel är du beroende av bil för att ta dig runt. Kollektivtrafiken är nämligen inte lika välutvecklad som vi är vana vid hemma i Europa.

Massor av upplevelser med hyrbil i Texas

Med tillgång till en hyrbil i Texas är det lätt att besöka de spännande storstäderna som är väl anpassade för att ta sig runt i med hyrbil, även i de centrala delarna. Samtidigt har du med en hyrbil chansen att uppleva stämningen i de små städerna, där tempot ofta är lägre och kulturen lite annorlunda från den i de stora städerna.

Om du är intresserad av sport, rodeo eller till och med rymdfärder så erbjuder Texas också helt speciella upplevelser, och med en hyrbil i Texas kan du hinna med att se mer än på något annat sätt. Bara att köra runt i landskapet och se de många oljepumparna är en mycket speciell upplevelse. Visste du att man även producerar vin i Texas? Kör eventuellt en tur längs Texas vinrutt som förbinder mer än 50 vingårdar i Hill Country.

Hyr en bil i Texas här

Vägnätet i Texas är välutvecklat och med tillgång till en hyrbil kan du lätt ta dig runt till även de mest avlägsna ställena. Framför allt i de västliga lite mer öde delarna av staten bör du dock tänka på att tanka när tillfälle ges då det där är långt mellan bensinstationerna, så tanka hellre en gång för mycket än att riskera en tom tank. Jämfört med europeiska priser, är det billigt att tanka bilen i Texas.

Det finns också goda möjligheter att hitta billiga hyrbilar i Texas. Men trots ett stort utbud av biluthyrningsfirmor inklusive större företag som Avis, Hertz, Enterprise och flera mindre lokala uthyrningsföretag, bör du boka din hyrbil i god tid redan hemifrån.

Boka din hyrbil i Texas här på Hyrbilinfo.se, där du med bara en sökning kan du få en hanterbar lista över de billigaste hyrbilarna från många olika uthyrningsföretag på alla de större flygplatserna ochi  städerna. De priser du ser i sökresultatet när du bokar via Hyrbilinfo.se inkluderar bland annat obegränsad körsträcka och obligatoriska försäkringar.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer med hyrbil

Om du har tillgång till hyrbil kan du välja fritt från alla hyllor när det gäller sevärdheter och städer i Texas. Nedan är bara ett litet urval av de mest populära destinationerna och upplevelserna i staten.

  • Austin
  • San Antonio
  • Dallas
  • Route 66 (går tvärs igenom den norra delen av staten)
  • Big Bend National Park

Du kan få fler tips på utflykter på statens officiella hemsida för turism.

Hitta den billigaste hyrbilen Texas Find Billeje her --> Sammenlign priser her