Biluthyrning Dallas

Genom att hyra bil i Dallas County, Texas, USA, får du all den personliga frihet och flexibilitet som bara en hyrbil kan ge dig. Ett brett utbud av intressanta historiska-, kulturella- och natursevärdheter och upplevelser väntar dig i delstaten Texas i södra USA.

Med en billig hyrbil som du kan boka i förväg redan hemifrån här på Hyrbilinfo.se så är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer när du ankommer till Dallas, utan kan uppleva delstaten Texas och södra USA helt i din egen takt.

Dallas

Dallas. Foto: Luis Tamayo. Uppladdad under licensen CC BY-SA 2,0.

Allmänt om Dallas

Dallas ligger i Dallas County i den nordöstra delen av delstaten Texas (i södra USA). Med sina omkring 1 241 000 invånare är staden den tredje största i Texas och den nionde största staden i USA. Tillsammans med Fort Worth bildar staden en Urban zon som rankas som den fjärde största i USA.

Staden, som officiellt grundades 1841, är historiskt känd för sin olje- och bomullsindustri och som ett nav för de första järnvägsnäten i södra USA. Idag är staden bland annat känd inom sektorer som bank, logistik, datateknik, telekommunikation, medicinsk forskning, etc. Dessutom är staden i besittning av en av de största och mest trafikerade flygplatserna i USA: Dallas/Fort Worth International Airport.

Stadens sevärdheter inkluderar Perot Museum of Nature och Science, Dallas World Aquarium, Klyde Warren Park, Dallas Museum of Art, Zero Gravity Thrill Amusment Park Dallas, Dallas Arboretum & Botanical Garden m.fl.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbilen i Dallas

Det finns flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag i Dallas, däribland Enterprise, Sixt, Budget, Alamo, Hertz och Avis. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se går det snabbt och lätt att hämta ut bilen i Dallas.

Det finns många fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Dallas och Texas. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Texas online och ha din vals bil stående redo när du anländer till staden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Texas som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där hittar du svar på allt som bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Närmaste flygplats

Närmaste stora internationella flygplats är Dallas/Fort Worth International Airport, en av USA:s största flygplatser med nästan 70 miljoner passagerare om året. Läs om hyrbilar på Dallas/Fort Worth International Airport här.

Platser du kan besöka med en hyrbil från Dallas

Det finns många intressanta och sevärda platser i Texas som du kan uppleva genom att hyra bil i Dallas, utöver själva Dallas naturligtvis, som erbjuder massor av stora kulturella och historiska sevärdheter.

Här är några av de platser du kan nå med en hyrbil från Dallas och alla ligger inom ett hanterbart köravstånd från staden.

  • Fort Worth (ca. 52 km)
  • Denton (ca. 65 km)
  • Tyler (ca. 157 km)
  • Longview (ca. 205 km)
  • Wichita Falls (ca. 229 km)

Andra populära biluthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan hyra bil, såsom Los Angeles flygplats, San Francisco flygplats, Miami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Dallas här.

Hitta den billigaste hyrbilen Dallas Find Billeje her --> Sammenlign priser her