Hyrbilar på Washington Dulles Airport

Hitta det billigaste priset för bil uthyrning i Washington i sökmotorn, som jämför bil uthyrnings priser från alla bil uthyrnings firmor i Washington och i alla andra städer och flyg platser i USA.

Flygplats

Ca 40km från centrum av Amerikas huvudstad, är stadens största internationella flygplats heter Washington Dulles International Airport och har flygplatskod IAD. Geografiskt är flyg platsen ligger i delstaten Virginia, och det är en av flera flyg platser i och nära Washington, men klart de mest internationella destinationer. Bussen mellan flyg platsen och Washington går ofta.

Hitta billig bilhyra i Washington Dulles flyg plats

Bilhyra på Dulles flyg plats

Eftersom Dulles Airport har hittills inte haft till gång till järnvägs nätet, det finns ett mycket stort utbud av bil uthyrnings firmor, både inom och utanför flyg platsen. De bil uthyrnings firmor som finns på flyg platsen är bla. Alamo, Avis rent a Car, Hertz bil uthyrning, Enterprise Budobtain, National Trifty och det tyska företaget SIXT bil uthyrning. Bil leveransen går snabbt och enkelt.

I 2020, de lokala myndigheterna ägnar en förlängning av den lokala tunnel banor Silverline, som skickas till flyg platsen, vilket ger direkt till gång till centrum med kollektivtrafik. Det kommer dock fortfarande att finnas 16-17 hållplatser på rutten innan centrum nås, så många människor kommer fortfarande att använda bil uthyrning när du besöker staden på Potomac River.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Stort utbud av faciliteter

Flyg platsen är uppkallad efter den förre USA: s utrikes minister John Foster Dulles, som var en del av Eisenhower regeringen strax efter 2. Världskriget. Den öppnades 1962 och huvud byggnaden ritades av den finsk-amerikanske arkitekten Eero Saarinen. Förra året fanns det mer än 25 mil. Passagerare som reser till och från Washington Dulles Airport, som inkluderar: är hem till en av de stora flyg bolagen i USA, United Airlines och har cirka 100 nationella och internationella destinationer som har avgångar från över 120 grindar.

Flera av världens största flyg bolag har sina egna lounger på Dulles Airport, inklusive Air France, British Airways, Etihad, Lufthansa, United Airlines och Virgin Atlantic. Urvalet av butiker, restauranger, kaféer och barer är bra, bland annat. Eftersom här är en stor andel av affärsresenärer som tenderar att spendera större mängder i terminalerna än fritidsresenärer. Andra tjänster inkluderar massage, manikyr, trådlöst Internet, bank, kapell och affärs Center. Washington Dulles Airport Marriott Hotel ligger på flyg platsen och har ett stort konferens Center.

Populära destinationer i området

När du hyr en bil på Washington Dulles Airport är det lätt att komma ut och se denna vackra del av USA. Förutom ett besök i huvudstaden, området runt Washingtong också innehåller stora natur upplevelser och spännande städer, inklusive
-Richmond, Metropolis i Virginia
-Great Smoky Mountains, vackra Bergs område och nationalpark väster om flyg platsen
-Blue Ridge Parkway, vacker Road Trip-särskilt vacker i höst färger
-Newport, Naval högkvarter
-Philadelphia, Metropolitan i Pennsylvania

Och, naturligtvis, det är också möjligt att köra hela vägen till New York och längre norrut, eller i söder och till exempel. Besök sydstaterna med städer som Charlotte och Charleston, på väg till södra och varma himmel i Florida. När du hyr en bil på Dulles flyg plats är det lätt att returnera hyr bilen till en annan plats, till exempel. I Miami, så får du maximal ut av din resa utan att behöva återvända till start punkten.

Reagan flyg plats och Baltimore Airport

Den andra stora flyg platsen i Washington-området är Washington D.C. Reagan Airport (DCA). Flyg platsen ligger mitt i centrum och endast hanterar inrikesflyg, inklusive… Eftersom stora flyg plan inte får landa här på grund av Buller. Även här hittar du också ett stort urval av billig bil uthyrning från de flesta bil uthyrnings firmor i USA.
>> Boka billig bil uthyrning på Washington Reagan flyg plats

Strax norr om Washington DC hittar du också Baltimore Airport, som ligger i delstaten Maryland. Härifrån flyger både ett antal inrikeslinor och internationella rutter, vilket kan vara intressant att ta hänsyn till för resan. Det är ofta gratis att släppa en hyr bil på Dulles Airport, som du har plockat upp i Baltimore-och vice versa.
>> Läs också om billig bilhyra på Baltimore flyg plats

Hitta den billigaste hyrbilen Washington Dulles flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her