Hyrbilar i Seattle

Med Biluthyrning i Seattle det är lätt till exempel. Att besöka nationalparken vid Mount Rainier. Källa: Bala

Hitta den billigaste biluthyrningen i Seattle via sökmotorn på Billje.info, som jämför priser för hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsfirmor. Boka din hyrbil snabbt, enkelt och billigt online, så att du kan få det mesta av din tid i Seattle och kan utforska resten av nordvästra USA.

Seattle-den gröna staden

I USA är Seattle känd som Emerald City. Men smeknamnet är inte på grund av en förekomst av emerlides här, men hänvisar till den gröna färgen på ädelstenen. Seattle är alltså känd som en stad som kännetecknas av många grönska under hela året. Det är mycket i linje med delstaten Washington som Evergreen State.

Hamnstaden Seattle är den ekonomiska och kulturella centrum i Washington i landets nordvästra hörnet. En stor del av stadens cirka 725 000 invånare arbetar inom flygindustrin, varvsindustrin, och inte minst datorindustrin. Men en av de ursprungliga industrierna, trä-och pappersindustrin, fortfarande sysselsätter många.

Bland andra resenärer är Seattle kända för attraktioner som den 185 meter höga landmärke Space Needle från 1962 världsutställningen och Big Market Pike Place Market, som inkluderar en stor fiskmarknad, restauranger och mer än 500 Butiker.

Hyr bilar i Seattle

I en storstads stad som Seattle, det finns naturligtvis flera biluthyrningsföretag att välja mellan när du hyr en bil. Företag som Alamo, budget, National och Sixt har således alla uthyrningsstationer inne i staden. Använda sökmotorn här på Billeje.info, kan du snabbt jämföra de billigaste priserna på Biluthyrning i Seattle från de olika markägarna. Ange bara var och när du behöver din bil för att få en överblick över de bästa erbjudandena.

Seattle bil uthyrning gör det lättare att besöka de många historiska platser runt om i staden. Området i Seattle har varit bebodd av människor i 4000 år, och de olika stammarna och senare bosättare har alla satt sin prägel på platsen.

Men hyrbil i Seattle inte bara gör det enkelt att ta sig runt i staden, men särskilt lättare att komma till och delta i några av de många utomhusaktiviteter det finns så många att välja mellan runt Seattle. Det finns goda möjligheter till vandring, Skidåkning, bergsklättring och mycket mer när man hyr en bil i Seattle. Om du är mer bekvämt anlagda, kanske du vill använda Biluthyrning för att besöka några av de många vingårdarna runt Seattle. I Woodinville Vinland, som är en halvtimme i bil från Seattle, det finns mer än 100 vingård och ”provsmakningsrum”. Kom ihåg att spotta ut igen om det är du som kör!

Området runt Seattle bjuder på storslagen natur. Om detta är den typ av upplevelse du letar efter, är det också lämpligt att ta resan längre norrut till den vackra Vancouver i Kanada.

Utforska nordvästra USA med Biluthyrning i Seattle

Seattle erbjuder de bästa möjligheterna att utforska hela nordvästra USA. Här hittar du både fantastiska skogar, bergiga landskap och en mycket trevlig kust linje. Med bil uthyrning i Seattle, möjlighet till upplevelser är öppen; Det är definitivt det enklaste och mest praktiska sättet om du vill nå mer än bara staden Seattle.

Med en hyr bil i Seattle, har du en bra utgångs punkt, oavsett om du är mest intresse rad av att vistas i området eller ta resor upp eller ner längs den amerikanska västkusten-eller kanske köra in i landet. Inuti själva staden är dock en bil inte alltid en fördel. Därför kan det vara smart att ordna det så att du bara har hyrbilen de dagar du kommer att utforska längre bort.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer och utflykter inom nära räckhåll

  • Mount Rainier National Park
  • North Cascades National Park
  • Vancouver, British Columbia
  • Portland, Oregon
  • Whistler

Läs mer om Seattle och få mer inspiration för utflyktsmål på den officiella webbplatsen för den lokala turistbyrån.

Hitta den billigaste hyrbilen Seattle Find Billeje her --> Sammenlign priser her