Bil uthyrning i Washington

Hitta den billigaste hyrbilen i staten Washington via sökmotorn på vår hemsida (ovan), sökmotorn jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsfirmor och bokar din hyrbil snabbt, enkelt och billigt på nätet.

Delstaten Washington

Delstaten Washington i nordvästra hörnet av USA erbjuder magnifik natur med en dramatisk kustlinje, öknar, skogar, berg och vulkaner vilket allt kan utforskas med en billig hyrbil. Washington är också hem åt intressanta städer som Seattle och Tacoma. Med en hyrbil i Washington är det också lätt att ta en tur längre norrut till Vancouver, Kanada, en av världens vackraste städer.

Mt. Shuksan i Washington. Hyra bil på Hyrbilinfo.se

Mt. Shuksan i Washington. Foto: Frank Kovalchek

Washington har smeknamnet ”The Evergreen State” och framställs ofta som ett mycket regnigt område, men klimatet är faktiskt nästan lika varierande som landskapet. Öster om den höga bergskedjan Cascades är Washington ganska torrt. Det är framför allt på västkusten av Olympic halvön som det är mycket regnigt, vilket i sin tur innebär att man här kan se några av de enstaka regnskogarna som finns i det kontinentala USA.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Unik natur

Förutom de unika regnskogarna är Washington också känt för sina vulkaner, såsom Mount Rainier och Mount St Helens. Vulkaner som utgör en del av Cascades bergskedjan, vulkanerna anses fortfarande vara aktiva, även om endast Mount St Helens har visat aktivitet under de senaste åren. Med hyrbil kan du enkelt och smidigt uppleva det vackra och dramatiska landskap runt vulkanerna, Mt Rainier ligger till exempel bara cirka 87 kilometer från Seattle. I största allmänhet har Washington ett brett utbud av erbjudanden för dig som älskar upplevelser i det fria. Så du kan ge dig ut på nästan alla typer av utomhusaktiviteter såsom vandring, cykling och vattensporter i Washingtons 3 nationalparker, 120 statliga parker och otaliga andra vackra naturområden.

Kulturellt centrum

När du får lust att återvända till civilisationen är Seattle den idealiska destinationen för en stadssemester med hyrbil. Staden som är den största i ”Pacific Northwest” är regionens kultur- och affärscentrum, där bland annat Boeing, Microsoft och Amazon.com håller till. Utöver sin kännetecknande Space Needle är Seattle bland resenärer mest känd för ett rikt kulturliv, särskilt inom musik och ”Pike Place Market” denna marknad (saluhall) lockar miljontals besökare och här säljs bland annat hantverk, fisk, grönsaker och inte minst souvenirer.

Läs mer om sevärdheter i Washington på den officiella turisthemsidan här

Under hösten 2012 röstade staten Washington för en viss legalisering av marijuana för privat bruk. Personer över 21 år får numera inneha 250 gram marijuana, som dock inte får konsumeras offentligt. Det är även fortfarande olagligt att köra i ett påverkat tillstånd, så om du hyr en bil i Washington måste du fortfarande hålla dig ifrån marijuana.

Hyra bil i Washington

Om du anländer med flyg till en av Washingtons internationella flygplatser, till exempel Seattle Tacoma Airport, är det som gjort för att fortsätta resan med en billig hyrbil. Precis som i resten av USA hittar du i Washington ett brett urval av biluthyrningsföretag på flygplatser och i städer. Vi rekommenderar att du bokar din hyrbil redan hemifrån, då kan du vara säker på att få exakt den typ av hyrbil du vill ha för din resa runt i Washington. I sökmotorn på Hyrbilinfo.se som du hittar ovan kan du få de bästa erbjudandena på biluthyrning i Washington.

Hitta den billigaste hyrbilen Washington Find Billeje her --> Sammenlign priser her