Hyrbilar i Krabi

Boka din hyrbil i Krabi i Thailand med all den personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil ger dig. Ett brett utbud av intressanta historiska, kulturella- och natursevärdheter och upplevelser väntar dig i Krabi och resten av södra Thailand.

Med en billig hyrbil, som du kan boka i förväg hemifrån här på Hyrbilinfo.se redan före din ankomst i Krabi, slipper du vara beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan uppleva Krabi-provinsen och södra Thailand helt i din egen takt.

Krabi

Phra Nang Beach, ca 5 kilometer från Krabi stad. Foto: Kallerna. Uppladdad under licensen CC BY-SA 3,0.

Information om Krabi

Krabi är huvudstaden i provinsen med samma namn och ligger ut mot Phang Nga Bay och Malackasundet och är omgivet av provinserna Phang Nga, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat och Trang på södra Thailands västkust. Staden har cirka 53 000 invånare, varav många lever av provinsens stora turistsektor.

De flesta resenärer använder Krabi som utgångspunkt för att resa vidare till några av de omgivande städerna, såsom Ko Lanta i söder, Ko Phi Phi i sydväst och Ao Nang. Detta är dock synd, eftersom Krabi har otroligt mycket att erbjuda. Lokalbefolkningen är otroligt charmig och vänlig och du känner dig alltid välkommen som gäst i staden. När du bor i Krabi, kommer du också väldigt snabbt underfund med att området erbjuder ett sant överflöd av bra mat och fantastiska möjligheter för avkoppling.

Krabi har dessutom ett antal underbara stränder där det är perfekt att simma eller snorkla i det kristallklara vattnet. Om du känner för lite mer spänning kan du ge dig ut och dyka eller prova på vattenskoter.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Krabi

Det finns för tillfället flera olika biluthyrningsfirmor, både i staden och Krabi-provinsen som helhet. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du snabbt och lätt hämta ut din hyrbil i Krabi.

Det finns många fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Krabi och södra Thailand. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Krabi online och ha din valda hyrbil stående redo när du anländer till staden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Krabi som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där hittar du bland annat svar på frågor om bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Närmaste flygplats

Den närmaste internationella flygplatsen är Krabis flygplats, som bara ligger cirka 21 kilometer utanför staden, men för skandinaviska resenärer kan det rekommenderas att använda Phuket International Airport, dit vanligtvis flera flygbolag har säsongsflyg från de skandinaviska huvudstäderna i sina program. Läs allt om hyrbilar på Phuket International Airport här.

Platser du kan uppleva med hyrbil från Krabi

Det finns många intressanta och sevärda platser i södra Thailand vilka du kan uppleva med en hyrbil från Krabi, förutom naturligtvis Krabi själv.

Här är några av de platser du kan nå med din hyrbil från Krabi, och alla ligger inom ett hanterbart köravstånd från staden.

  • Phra Nang Tsrand (ca. 5 km)
  • Tiger Cave Temple (ca. 6 km)
  • Tha Pom Klong Song Nam (ca 23 km)
  • Than Bok Khorani National Park (ca. 42 km)
  • Phuket (ca. 159 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Krabi här.

Hitta den billigaste hyrbilen Krabi Find Billeje her --> Sammenlign priser her