Bil uthyrning i Thailand

Hyra bil billigt i Thailand. Om du vill boka en billig hyrbil i Thailand så bör du jämföra priser i sökmotorn CarTrawler, som samarbetar med mer än 500 biluthyrningsföretag över hela världen. Ange när och var i Thailand du vill hyra bil och få en överblick med alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Thailand med en hyrbil

Oavsett om du älskar eller hatar Bangkok, så är det en stad du inte kan undvika när du reser till Thailand. Bangkok är ett turistmecka som lockar miljontals turister varje år. Staden har massor av attraktioner och aktiviteter som stöds av en bra infrastruktur. Bangkok är också landets ekonomiska hjärta och är 20 gånger större än någon annan stad i Thailand. Med en hyrbil har du möjlighet att uppleva saker i Bangkok som du normalt inte skulle stöta på.

Staden är hem för över 8 miljoner människor och är en kaotisk blandning av kulturella och historiska platser, butiker, köpcentra och kanaler. Om du ska på semester i Bangkok så kanske du vill hyra en egen guide eftersom det finns så otroligt mycket att se. Staden är känd för sitt vilda nattliv, bra restauranger och underbara hotell.

Många av de turister som kommer till Thailand kommer tillbaka flera gånger och det kan man gott förstå. När du reser till Thailand känner du dig välkommen från det ögonblick du kliver ur flygplanet på flygplatsen. Lokalbefolkningen är otroligt vänlig och här finns inte mindre än 2 500 välutrustade hotell som är redo att hysa dig. Med en hyrbil har du möjlighet att besöka många olika resorts som finns runt om i landet.

Upptäck Thailand med bil uthyrning från Billeje.info

En av de många vackra stränderna i Thailand – med en hyrbil från hyrbilinfo.se kan du uppleva Thailand på egen hand. Foto: Sanchez jalapeno

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Thailand

Thailand erbjuder en häpnadsväckande mångfald och en verkligt fascinerande och tillgänglig kultur som, tillsammans med den älskade thailändska gästfrihet, gör det till en otroligt populär destination. Använder du dig av hyrbil kommer du att kunna se de otroligt många underbara destinationer Thailand har att erbjuda.

Thailand har många lockande destinationer såsom Phuket och Hua Hin och inte minst många mindre kända palmklädda öar. Thailand lockar till sig väldigt många ”backpackers” eftersom det är otroligt billigt att bo här, men här finns något för alla. Man kan båda festa till långt ut på natten, men också äta på en dyr restaurang med underbar mat. Om du tycker om semester där du inte behöver göra något annat än att ligga på en palmklädd sandstrand och sola, då är Thailand förmodligen närmast den perfekta platsen för dig att besöka.

Stränderna och vattnet är något du bara kan drömma om när du sitter hemma i kalla norden och har även bildat kuliss till otaliga filmer som till exempel ”The Beach” med Leonardo DiCaprio. Thailand är också ett dykparadis och om du vill och vågar kan du ta ett dykcertifikat här. Vattnen med de många färgglada fiskarna och korallreven är perfekta för dykning.

Vi kan enbart rekommendera att du drar nytta av en hyrbil i Thailand, eftersom det finns så otroligt mycket att se. Det är inget ovanligt att resa till Thailand i 2-3 veckor och bo på 4 olika hotell. Varje destination har något nytt och underbart att erbjuda.

Phuket

En av Thailands mest besökta och berömda destinationer är Phuket. Phuket har blivit populärt på grund av de kilometerlånga sandstränderna som verkligen är något för sig. I Phuket finns det gott om möjligheter att dyka och många turister kommer hit av just denna anledning. Med en hyrbil har du en stor möjlighet att uppleva den underbara ön på egen hand och att hyra bil i Phuket är billig.

Boka billig hyrbil på Phuket

Hitta den billigaste hyrbilen Thailand Find Billeje her --> Sammenlign priser her