Hyr bilar på Phuket

Billig biluthyrning på Phuket. Om du behöver en billig hyrbil på Phuket så jämför priser i sökmotorn på CarTrawler, som samarbetar med mer än 500 biluthyrningsfirmor över hela världen. Ange när och var på Phuket du vill hyra en bil och få en överblick över alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Phuket med hyrbil

Phuket är Thailands största ö och inte minst en av de mest populära. Ön lockar många olika typer av turister, från äldre människor till de mycket unga som kommer för att roa sig. Phuket är precis lika färgstark som det är kosmopolitiskt och det är inte utan anledning en av världens mest kända semesterorter. Phuket erbjuder frodig natur, inklusive en del av Ko Yao regnskogen, men det är främst på grund av den västra kusten som ön har blivit så populär. Genom att hyra bil kan du utforska Phuket på egen hand.

Det tar inte många minuter förrän du känner dig som hemma här vid det vackra turkosa havet och de drömliknande stränderna. De kilometerlånga stränderna erbjuder många olika aktiviteter, såsom vattenskidåkning och dykning. Längs stränderna hittar du också fina restauranger där maten håller hög klass. Du kanske känner till Thaimaten hemifrån Sverige men det finns inget som går upp emot att njuta av den härliga maten på några av Thailands och världens bästa stränder. Skulle du bli uttråkad, kan det vara en god idé att använda dig av hyrbil eftersom det finns gott om sevärdheter och andra upplevelser på ön.

Billig bil uthyrning på Phuket

Vacker utsikt över Phuket, Thailand – upplev Phuket på egen hand med en hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Edwin 11

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Phuket

Eftersom Phuket är en högutvecklad stad kan det ibland kännas som ett mini Bangkok. Precis som i Bangkok, är staden högteknologisk men det råder aldrig någon tvekan om att du är i Thailand, eftersom det gamla och det nya går hand i hand.

Om man inte tycker om turistiga områden så är kanske inte Phuket den mest idealiska platsen, eftersom Phuket uteslutande lever av turismen. Om man vill komma lite bort från allt det turistiga så är en hyrbil ett bra sätt att utforska Phuket på egen hand och få en känsla av det ”riktiga” Thailand.

genom att hyra bil kommer också ha möjlighet att köra till den avslappnade och mindre exploaterade stranden Nai han. Annars kan du gå på marknaden i den gamla delen av Phuket stad, som är känd för att ha billiga produkter i alla former.

Phuket flygplats

Phuket flygplats är den näst mest trafikerade flygplatsen i Thailand efter Bangkoks flygplats. Om du vill uppleva Phuket på egen hand så gör du det bäst med en hyrbil. Boka din hyrbil på Hyrbilinfo.se i god tid redan hemifrån så står din hyrbil redo på Phukets flygplats när du landar. Med en hyrbil kommer du ha möjlighet att utforska ön, bortom de största turistströmmarna. Det är både lätt och billigt att boka hyrbil på Phukets flygplats.

Boka billig hyrbil på Phuket flygplats

Hitta den billigaste hyrbilen Phuket Find Billeje her --> Sammenlign priser her