Bilhyra på Phuket flyg plats

Phukets internationella flygplats är den näst mest trafikerade flygplatsen i Thailand. Miljontals passagerare flödar genom Phukets flygplats varje år, eftersom ön är en av de mest välkända destinationerna i Thailand. Detta är naturligtvis inte helt utan anledning, eftersom Phuket erbjuder massor av naturlig skönhet.

Phukets flygplats (HKT) ligger nära de många populära semesterområdena och det är människor från hela världen som reser hit. Flygplatsen är en viktig del av öns turism och här finns 10 flygbolag baserade som flyger till hela världen. Phuket flygplats hanterar mer än 2,9 miljoner passagerare, 27 000 flygplan och 12 000 ton gods varje år, så det finns tillräckligt att göra för arbetarna på flygplatsen.

Phuket flygplats erbjuder taxi, buss och till och med limosinservice från flygplatsen och till ditt hotell, men du kommer att ha mycket större frihet till att utforska Phuket genom att boka en hyrbil från Phukets flygplats. Om du bokar din hyrbil redan hemifrån, kan din hyrbil stå redo när du landar på Phuket flygplats. Bland biluthyrningsföretagen som erbjuder biluthyrning på Phuket flygplats kan bland annat nämnas Avis, Budget, Hertz, Sixt, Europcar och Thai rent a car.

Billig bil uthyrning på Phuket flyg plats

Ett flygplan kommer in för landning på Phukets flygplats, Thailand – hitta billig hyrbil på Phuket flygplats genom Hyrbilinfo.se. Foto: Andy_Mitchell_UK

Upptäck Phuket med hjälp av hyrbil

Om du har bokat hyrbil redan hemifrån, kommer du att ha din hyrbil stående redo när du landar på Phukets flygplats. Härifrån tar du dig väldigt lätt vidare till din destination på Phuket. Det bästa med att hyra en bil i Phuket är att du kan uppleva allt som ön har att erbjuda på egen hand. Om du inte har bokat hyrbil är det lätt att bli kvar på samma strand och se samma saker varje dag. Men om du har bokat en hyrbil har du gott om möjligheter att utforska de många stränderna där det inte finns så många turister. Här kommer naturen och stranden vara mer orörda och du kommer få en känsla av att vara på en öde Bounty ö.

När du har tillgång till en hyrbil kan vi bara rekommendera att du kör runt och besöka de många små byarna som ligger runt omkring ön, här kommer du att uppleva den mer ”naturliga” Thailand och du får naturligtvis inte missa att ta en promenad i djungeln.

Eftersom de flesta av öns turister kommer till Phuket för att vara på de många underbara stränder finns det gott om olika vattenaktiviteter man kan ge sig i kast med, till exempel vattenskidor, snorkling och inte minst dykning.

Hitta den billigaste hyrbilen Phuket flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her