Hyr bilar i Bangkok

Hyra bil billigt i Bangkok? Om du behöver en billig hyrbil i Bangkok så jämför priser med sökmotorn hos CarTrawler, som samarbetar med mer än 500 biluthyrningsföretag över hela världen. Ange när och var i Bangkok du vill hyra din bil och få en överblick med alla priser och tillgängliga hyrbilar.

Utforska Bangkok med hyrbil

Bangkok är Thailands huvudstad och eftersom staden har över 11 miljoner invånare är det också den klart största staden i Thailand. Bangkok är en storstad med många olika stadsdelar, som alla innehåller en ny upplevelse. Stadens höga byggnader, tunga trafik, intensiva värme och fräcka nattliv bidrar till att ge dig ett varmt välkomnande. Med en hyrbil kommer du att ha möjlighet att uppleva denna förtrollande miljö på egen hand.

Bangkok är en av Asiens mest kosmopolitiska städer med magnifika palats och tempel, livliga marknader där du kan köpa allt mellan himmel och jord, vackra kanaler och ett pulserande nattliv. Bangkok har något för alla smaker och med en hyrbil kommer du att kunna uppleva det hela.

Under många år var Bangkok en liten kommersiell stad vid stranden av Chao Praya River, tills kung Rama l, som var den första monarken av den nuvarande Chakridynastin 1782 gjorde staden till huvudstad i Siam efter att han besegrade Ayutthaya i burmesiska krigen. Sedan den dagen har Bangkok utvecklats till att bli Thailands ekonomiska hjärta och fungerar som det andliga, kulturella, politiska, kommersiella, pedagogiska och diplomatiska centrumet i Thailand.

Billig bil uthyrning i Bangkok

Utsikt över Bangkok – upplev Bangkok med hyrbil Hyrbilinfo.se. Foto: Evoflash

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Bangkok

Bangkok visar upp hur bra Thailand är på att blanda det gamla med den nya. Detta ger dig möjlighet att gå på upptäcktsfärd både bland det supermoderna och det gamla Thailand.

I Bangkok kan du shoppa loss i de många ”high class” butikerna, i stora centra eller utforska de mindre marknaderna där du kan hitta billiga produkter. Om man ska nämna en sak som kan vara fördelaktigt att köpa i Thailand så är det skräddarsydda kläder, vilket är oftast otroligt dyrt här hemma. I Bangkok och andra delar av Thailand kan du till exempel få en skräddarsydd kostym för en billig peng utan att behöva göra avkall på kvaliteten.

Många använder Bangkok som ett stopp på vägen varifrån de reser vidare till de vackra stränderna i Phuket eller någon annan stans, men om du har mod och lust så finns det gott om möjlighet att utforska Bangkok under en lite längre tid. Man hinner inte med att se allt staden har att erbjuda om du bara är där en dag eller 2. Med en hyrbil kommer du att hinna se mycket mer av Bangkok på egen hand än vad som annars är möjligt.

Bangkok, även kallad ”City of Angels” är en magisk plats där möjligheterna begränsas endast av fantasin.

Bangkok flygplats

Det är inte svårt att förstå varför Bangkok flygplats även kallas ”leendets flygplats”, för så fort du landar på flygplatsen känner du dig välkommen. Lyckligtvis är det inte bara på flygplatsen som du har denna känsla, för du känner dig alltid välkommen överallt i Thailand.

Boka billig hyrbil på Bangkok flygplats

Hitta den billigaste hyrbilen Bangkok Find Billeje her --> Sammenlign priser her