Bilhyra på Bangkok flyg plats

Hyra bil billigt på Bangkok flygplats. Har du behov av en billig hyrbil på Bangkok flygplats så jämföra priser på hyrbilar i sökmotorn från CarTrawler, som samarbetar med mer än 500 biluthyrningsfirmor över hela världen. Ange i sökmotorn när du vill hyra en bil på Bangkok flygplats så kommer du snabbt få en överblick över alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Biluthyrning på Bangkok flygplats

Det var Hans Majestät Kungen Bhumipol Adulyadej som på sin tid gav Bangkok flygplats namnet ”Suvarnabhumi Airport” som betyder ”det gyllene landet”. Flygplatsen breder ut sig över ett område på 32,4 kvadratmeter och har världens högsta kontrolltorn (drygt 132 m), flygplatsen ligger på Bangna-Trad Road, ca 25 kilometer från Bangkok.

Framför passagerarterminalen hittar du en stor parkeringsanläggning där det finns plats för 1 000 bilar, här finns även ett väntområde samt taxi, limousine, bussar och inte minst biluthyrning. Du kan boka din hyrbil på flygplatsen men det bästa och säkraste är att boka den online redan hemifrån, då kan du vara säker på att din bil står redo när du landar på Bangkok flygplats. Det finns även en bensinstation i närheten där du kan tanka din bil om det behövs.

Novotel Hotel Suvarnabhumi ligger cirka 300 meter från flygplatsen och har 600 rum. Hotellet erbjuder också ett spa, restauranger, bankettsalar och ett fitnessrum.

Billig bil uthyrning på Bangkok flyg plats

Bangkok flygplats – boka billig hyrbil på Bangkok flygplats genom Hyrbilinfo.se. Foto: Cristinabe

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplev Bangkok med hyrbil

Bangkok är huvudstad och den klart största staden i Thailand. När du anländer till Bangkok kommer du genast känna dig välkommen och det är inte svårt att förstå varför staden kallas ”The City of Smiles”.

Om du bokar en hyrbil online redan hemifrån så står den redo för dig när du landar på Bangkoks flygplats. Bangkok har ett bra vägnät, så det är lätt att ta sig runt med en hyrbil. Genom att hyra bil får du möjlighet att utforska denna underbara stad på egen hand. Du får inte missa de vackra templen och att besöka köpcentra där du kan få allt mellan himmel och jord.

Hitta den billigaste hyrbilen Bangkok flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her