Hyr bilar i Melbourne

Upptäck Melbourne med omgivningar med hyrbil. Foto: Chris Samuel

Hyr en bil i Melbourne genom Hyrbilinfo.se. Vi är specialister på förmedling av billig biluthyrning på nätet. Sökmotorn jämför priser på hyrbilar i Melbourne från alla biluthyrningsfirmor så du kan vara säker på att få det lägsta priset.

Melbourne, denna gröna kuststad är en berusande blandning av kultur, nattliv, naturskatter och roliga aktiviteter på och i vattnet. Besök Melbourne för en helg och eller en hel månad för här saknas inte aktiviteter. Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, liksom på många andra platser i Australien. Naturligtvis hittar du också bilar på alla flygplatser i Australien. Vi arbetar med alla välkända biluthyrningsfirmor, men även med mindre lokala företag som ofta har bra erbjudanden på hyrbilar. Boka din hyrbil online idag och dra nytta av våra fantastiska erbjudanden. Att hyra en bil i Melbourne är ett enkelt och billigt sätt att utforska denna fantastiska stad och att ta sig till andra närliggande sevärdheter.

Se här hur enkelt det är att boka en bil online

Förslag på områden att besöka i Melbourne

Melbourne har en hälsosam, ljus atmosfär som lyckas omfamna den stora stadens beslutsamhet med en avkopplande atmosfär. Ett stort utbud av restauranger, barer och klubbar innebär att Melbourne lämpar sig väl för socialt umgänge, medan den blomstrande konstscenen erbjuder kulturella attraktioner av alla slag. The South Bank rymmer Victor Ian Arts Centre och National Gallery of Victoria. Båda innehåller utmärkta konstverk från australiska och internationella konstnärer och några underbara koloniala konstföremål. De centrala delarna av Melbourne erbjuder fantastiska shoppingmöjligheter, särskilt Carlton, som har chica italienska butiker. Victoria St i Richmond har ett överflöd av billiga restauranger och är hjärtat i stadens vietnamesiska samhället. Det är definitivt värt ett besök, bara för att prova några av de läckra vietnamesiska rätterna och sedan vandra över till strandpromenadens barer för en öl och en pratstund i den vackra solnedgången.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplev Melbourne på en bilsemester

Området runt Melbourne är otroligt trevligt. Från den attraktiva kusten till foten av Dandenong Mountains, det finns mycket att upptäcka genom att hyra bil och göra utflykter i din egen takt och på dina egna villkor. Yarra regionen är ett av de mest kända vinområdena i Australien och här kan man få fantastiska rundturer på de olika vingårdarna. Ett bra tips är att bege sig till Phillip Island och Gippsland för äventyr ute i det vilda, omgiven av koalor och gummiträd.

Läs mer om bilsemestertips med hyrbil

Information om Melbourne

Melbourne är huvudstaden och den befolkningsrikaste staden i delstaten Victoria, och är dessutom den näst befolkningsrikaste staden i Australien efter Sydney, med en befolkning på drygt 4 miljoner invånare. Invånarna i Melbourne kallas Melburnians.
Melbourne grundades år 1835 (47 år efter den europeiska bosättningen i Australien) av bosättare från Van Diemens. Staden namngavs av guvernör Richard Bourke 1837, för att hedra William Lamb Viscount Melbourne. Under den viktorianska guldruschen på 1850-talet förvandlades Melbourne till en av världens största och rikaste städer.

Sök billig hyrbil i Melbourne

Fyll i dina önskemål angående destinationen för upphämtning av din hyrbil och eventuellt för avlämning om du vill returnera bilen på en annan plats. Ange datum och antal dagar och tryck på Sök. Då ger dig sökmotorn en överblick över alla tillgängliga bilar och priser. Kom ihåg att priset när du bokar genom oss alltid inkluderar obegränsad körsträcka och alla obligatoriska försäkringar.

Läs mer om försäkringar när du bokar din hyrbil

Hitta den billigaste hyrbilen Melbourne Find Billeje her --> Sammenlign priser her