Hyr bilar i Perth

Upptäck Perth och den omgivande regioner med hyrbil. Foto: Fernando de Sousa

Perth är kanske den mest isolerade metropolen i världen. Perth ligger på Australiens västkust men över 4400 kilometer från Sydney. Men låt inte detta avstånd bedra dig, Perth är precis lika australiskt som alla andra ställen i landet och har en kosmopolitisk atmosfär och en fantastisk naturlig skönhet.

Hyr en bil i Perth genom Hyrbilinfo.se – vi söker fram priser på hyrbilar från alla biluthyrningsföretag i Perth och andra städer i Australien.

Läs mer om biluthyrningsföretag

Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, Byron Bay och andra platser i Australien. Vi samarbetar med alla välkända biluthyrningsföretag, men även mindre lokala företag som ofta har bra erbjudanden på hyrbilar. Boka din hyrbil online idag och dra nytta av våra fantastiska erbjudanden. Att hyra en bil i Perth är ett enkelt och billigt sätt att utforska denna fantastiska stad och besöka andra närliggande sevärdheter och attraktioner i Australien.

Information och fakta om Perth i Australien

Perth är huvudstaden och den största staden i den australiska delstaten Western Australia, och den fjärde mest befolkningsrika staden i Australien. Perth stadsområde har en uppskattad befolkning på nästan 1,7 miljoner invånare.
Huvudstadsregionen ligger i sydvästra delen av västra Australien, mellan Indiska oceanen och en låg kustsluttning som kallas Darling Range.
Perth blev känt över hela världen som ”Ljusets stad” när stadens medborgare tände ljuset i sina hus och gatubelysning så den amerikanske astronauten John Glenn kunde se det när han kretsade runt jorden med rymdfärjan Friendship 1962.

Läs mer om biluthyrning i Australien

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Sevärdheter och attraktioner omkring Perth i Australia

Perth ligger i ett vackert pittoreskt område vid floden och har sol nästan året runt och en grönskande och livlig atmosfär. Även förorterna kan vara av intresse för besökarna, de fantastiska vita stränderna i Cottesloe och Scarborough är favoriter bland simmare och surfare, trots att det finns ”white tip” hajar i området. Kings Park, som ligger i staden, är en underbar plats att koppla av på med en glass eller en picknickkorg. Det finns även en stor botanisk trädgård i närheten där du kan vandra genom olika sorter av vegetation och buskar. För en mer kulturell upplevelse har Museum of Western Australia ett fantastiskt urval av utställningar och konstföremål. Häribland naturhistoria, aborigintraditioner, dinosaurier, och uppstoppade hajar. Det är ett anmärkningsvärt museum som det är värt att tillbringa en hel dag i. Få mer information från Australiens turistbyrå

Upplev Perth på en bilsemester

Hyr en bil och ta en tur ner till Perths handels hamn, Freemantle. Denna livliga och vackra lilla stad har en del bra restauranger och barer och stora intressanta koloniala byggnader. Du kan även göra en resa vidare längs kusten och har du tid kan du ta en tur förbi det häpnadsväckande Ningaloo Reef eller söderut till den frodiga vinregionen Margaret River som även har en blomstrande surfingkultur.

Jämför priser på billiga hyrbilar i Perth, Australien

Jämför priser från alla uthyrningsbolag i databasen. Vi söker efter priser från de välkända biluthyrningsföretagen som Avis och Hertz, men också från små lokala biluthyrningsfirmor som ofta har bra erbjudanden på bilar. Kom ihåg att kontrollera villkoren innan du slutför din bokning så du ser om priserna inkluderar obegränsat körsträcka och obligatoriska försäkringar.

Läs mer i våra vanliga frågor om biluthyrning

Hitta den billigaste hyrbilen Perth Find Billeje her --> Sammenlign priser her