Hyra bil Beziers flyg plats

Boka din hyrbil på Beziers flygplats i Occitanie-regionen i södra Frankrike med all den personliga frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. Det väntar dig en mängd intressanta historiska, naturmässiga och kulturella sevärdheter i Occitanie-regionen och i södra Frankrike.

Med en billig hyrbil som du kan boka i god tid redan hemifrån här på Hyrbilinfo.se så slipper du vara beroende av kollektivtrafik eller guidade turer när du ankommer till Beziers flygplats, utan kan uppleva Beziers, det närliggande Montpellier och södra Frankrike i din egen takt.

Beziers flyg plats
Beziers flygplats. Foto: Gary Bembridge. Uppladdad under licens CC BY 2,0.

Information om Beziers flygplats

Beziers flygplats bär det officiella namnet Aéroport Béziers Cap D’ Agde – eller Béziers Cap D’ Agde Airport på engelska – och har flygplatskoden BZR. Flygplatsen har adressen
RD612, 34420 Portiragnes, Frankrike, cirka 15 kilometer från staden Beziers, som har gett sitt namn till flygplatsen, och endast cirka 45 kilometer från Narbonne och cirka 67 kilometer från staden Montpellier i Herault Department i Occitanie regionen i södra Frankrike.

Flygplatsen är ett populärt resmål för resor till den populära medelhavskusten Cap D ́Agde, som också ligger i Occitanie regionen och naturligtvis till staden Montpellier som tidigare nämnts ligger inom överskådligt köravstånd från flygplatsen.

Beziers flygplats har cirka 250 000 passagerare per år och flyg till både inhemska och utländska destinationer, inklusive vid skrivande stund till flygplatserna i Beauvais, Brussel-Charleroi och London-Luton med Ryanair och Milano-Bergamo med Ernest Airlines (den senare endast på säsongsbunden basis). Det finns också säsongsmässiga flygningar till flygplatserna i Bristol, Edinburgh, London-Stansted, Manchester, Weeze, och sist men inte minst, till Stockholm Skavsta flygplats (flygplatskod: NYO). Beziers flygplats är därför populä’r bland svenska resenärer som semester i södra Frankrike.

Hyra bil på Beziers flygplats

Det finns för närvarande flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag på Beziers flygplats, såsom Europcar, Hertz, Alamo och Avis. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du snabbt och lätt hämta ut din hyrbil när du ankommer till flygplatsen.

Det finns massor av fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Occitanie regionen och södra Frankrike. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil på Beziers flygplats online redan hemifrån och ha din utvalda hyrbil redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan med fördel använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Beziers flygplats som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil genom oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Platser du kan uppleva med hyrbil från Beziers flygplats

Det finns många intressanta och sevärda platser i Occitanie regionen och resten av södra Frankrike som du kan uppleva med en hyrbil från Beziers, liksom Beziers själv, som erbjuder massor av spännande historiska sevärdheter såsom Saint-Nazaire katedralen, vacker natur och färgstarka kulturevenemang under hela året, såsom Festival Feria de Béziers.

Här är några av de platser du kan nå med hyrbil från Beziers flygplats, alla ligger inom ett hanterbart avstånd från flygplatsen.

  • Beziers (ca. 15 km)
  • Narbonne (ca. 45 km)
  • Montpellier (ca. 67 km)
  • Nimes (ca. 116 km)
  • Avignon (ca. 155 km)
  • Toulouse (ca. 191 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Occitanie regionen här.

Hitta den billigaste hyrbilen Beziers flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her