Billig hyr bil Montpellier flyg plats

Boka din hyrbil på Montpellier flygplats i Occitanie-region i södra Frankrike med all den personliga frihet och flexibilitet som en hyrbil ger. En mängd intressanta historiska, naturmässiga och kulturella sevärdheter och upplevelser väntar dig i Occitanie-regionen och resten av södra Frankrike.

Med en billig hyrbil som du kan boka i god tid här på Hyrbilinfo.se redan innan din ankomst till Montpellier flygplats är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer utan kan uppleva Montpellier och Occitanie i din egen takt.

Montpellier flyg plats
Montpellier flygplats. Foto text: Lécuyer-Couqueberg. Uppladdad under CC by-SA 4,0-licensen.

Information om Montpellier flygplats

Montpellier flygplats har det officiella namnet Aéroport de Montpellier – Méditerranée – och Montpellier – Méditerranée Airport på engelska – och har flygplatsenskoden MPL. Flygplatsen ligger på adressen: CS 10001 Mauguio Cedex, 34137, Frankrike, cirka 11 kilometer sydost om Montpellier centrum i Herault-departementet i Occitanie-regionen i södra Frankrike.

Flygplatsen, som öppnade precis efter Andra Världskriget (1946), har omkring 1 850,000 passagerare per år, vilket placerar flygplatsen bland de tio största flygplatserna i Frankrike. Från flygplatsen går det flyg till de flesta stora franska flygplatserna – som Paris-Orly, Paris-Charles de Gaulle, Nantes, Bordeaux, Lille, och Strasbourg samt ett antal stora internationella destinationer såsom London-Heathrow, London-Luton, Berlin-Tegel , Amsterdam, Moskva-Domodedovo och Dublin.

På säsongsbasis finns i skrivande stund även flygningar direkt till Köpenhamn Kastrup flygplats och Stockholm-Arlanda flygplats med Norwegian, även SAS flyger på säsongsbasis till bland annat Ängelholm (flygplatskod AGH).

Hyra bil på Montpellier flygplats

Det finns för närvarande flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag på Montpellier flygplats, här ibland Enterprise, Sixt, Hertz och Avis. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du snabbt och lätt hämta ut din hyrbil på flygplatsen.

Det finns massor av fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester och flyger till Montpellier flygplats i Occitanie-regionen. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil på Montpellier flygplats online redan hemifrån och ha din valda hyrbil stående redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan med fördel använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Montpellier flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Platser du kan uppleva med hyrbil från Montpellier flygplats

Det finns många intressanta och sevärda platser i Occitanie regionen och resten av södra Frankrike, som du kan uppleva med en hyrbil från Montpellier flygplats, liksom naturligtvis själva staden Montpellier som erbjuder massor av stora kulturella och historiska sevärdheter.

Här är några av de platser du kan nå med hyrbil från Montpellier flygplats, och alla ligger inom hanterbart köravstånd från flygplatsen.

  • Montpellier (ca. 11 km)
  • Narbonne (ca. 98 km)
  • Nimes (ca. 53 km)
  • Avignon (ca. 93 km)
  • Marseille (ca. 166 km)
  • Toulouse (ca. 245 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Montpellier här.

Läs om biluthyrning i Montpellier här.

Hitta den billigaste hyrbilen Montpellier flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her