Hyrbilar på Roissy Charles de Gaulle flygplats

De många parkerna och slotten runt Paris blir lättillgängliga med en hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: benh

Paris Roissy Charles de Gaulle flygplats, som är belägen 23 kilometer nordost om Paris, är stadens största flygplats och hanterar betydligt fler passagerare och mer gods än Paris Orly. Flygplatsen hanterar mer än 200 000 passagerare dagligen. Genom att hyra bil på Paris Roissy Charles de Gaulle flygplats kan du snabbt, enkelt och billigt komma vidare på din resa, antingen till huvudstaden själv eller till andra platser i Frankrike.

Flygplatsens tre terminaler är anslutna till varandra med gratis pendelbussar. Terminal 1 är för internationella flygningar, med undantag för Air France. Terminal 2 hanterar Air France och andra flygbolag som erbjuder Europa-bundna destinationer och Terminal T9 är endast för charterflyg.

Om du har bokat hyrbil på Paris Roissy Charles de Gaulle flygplats kommer du få glädje av flygplatsens många faciliteter. Båda terminalerna 1 och 2 har växlingskontor och bankomater, och postkontor är öppna från 8:30 till 18:00. Apotek, medicinska kliniker och vaccinationsservice finns också i båda terminalerna, och det finns utmärkta barer, caféer, restauranger och take-away faciliteter.

Business-faciliteter finns i Terminal 1, dvs. Mötesrum, kontor och catering. I VIP-loungen finns fax-, kopierings- och videotjänster.

Sök bilhyra på Paris Roissy Charles de Gaulle flygplats i vår biluthyrning-sökmotor. Biluthyrnings-sökmotorn jämför priser på hyrbilar från alla biluthyrningsföretag. Om du bokar hyrbil på Paris Roissy Charles de Gaulle flygplats genom Hyrbilinfo.se så inkluderar alla priser bland annat obegränsad körsträcka och innehåller inga dolda avgifter.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Roissy Charles de Gaulle-flygplatsen, till exempel en begränsning av körsträckan. Så kom alltid ihåg att läsa igenom hyresvillkoren noggrant innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler här på Hyrbilinfo.se hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Roissy Charles de Gaulle-flygplatsen som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Roissy Charles de Gaulle flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her