Hyrbilar i Bologna

Bolognas charmiga gamla stadsdel. Källa: Donato Accogli

Bologna är en stad som ligger i den norra delen av Italien, och är huvudstaden i regionen Emilia-Romagna. Staden har ännu inte fått status som en typisk italiensk semesterort, så om du vill uppleva en äkta italiensk stad som inte översvämmas av turister, då är det en god idé att hyra en bil i Bologna till din semester.

Boka hyrbil i Bologna

Om du är intresserad av konst och historia, är det nästan ett måste att besöka Bologna. Förutom att ha gett namn åt en berömd pastarätt, så var Bologna den första staden i västvärlden som fick ett universitet. Dessutom utgör staden ett av de vackraste områdena i Italien med sina imponerande byggnader och många statyer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka din hyrbil i Bologna online

Boka hyrbil i Bologna och upptäck mer av denna spännande stad. Besök något av stadens många museer, vilka spänner över allt från arkeologi till konst och till mer specifika ämnen. Genom att hyra bil i Bologna, når du ut till flera av stadens många spännande sevärdheter och upplevelser.

Med hyrbil i Bologna, kan ni uppleva staden och det omgivande området på egen hand. Till exempel kan ni lätt ta er till Asinelli tornet, ett av stadens landmärken, eller besök en av Bolognas många piazzas eller parker och större trädgårdar.

Åk på bilsemester till Bologna i norra delen av Italien. Boka din hyrbil i Bologna redan hemifrån och hämta ut bilen direkt vid ankomsten. Med tillgång till bil i Bologna når du många av stadens intressanta områden och attraktioner.

Hyra bil i Bologna

Boka en hyrbil i Bologna och upplev denna historiska stad, som har massor av upplevelser att erbjuda, i sin egen takt. Mest känd är Bologna för sin matkonst. Många associerar också Bologna med den berömda spagetti bolognese, som har sitt ursprung här.

Bologna är en gammal stad som rymmer det första universitetet i västvärlden, och de flesta av stadens byggnader utstrålar historia. Med en hyrbil i Bologna kan ni uppleva staden i er egen takt och med en hyrbil har ni utan tvekan det bästa transportmedlet som finns på er semester.

Upptäck Bologna med hyrbil

Ta till exempel din hyrbil på en tur runt i staden och se de många vackra byggnaderna eller kör ut till några av Bolognas många speciella torg eller piazzor som utgör centrum för många intressanta attraktioner runt om i staden.

Om du bokar en hyrbil i Bologna hemifrån på Hyrbilinfo.se kommer du att få det bästa priset på hyrbil i Bologna, och du kan hämta ut din hyrbil direkt när du anländer till Bologna.

Hitta den billigaste hyrbilen Bologna Find Billeje her --> Sammenlign priser her