Billeje i Brindisi

Det finns gott om spännande kultur att utforska med hyrbil i Brindisi. Foto: Freddyballo

Biluthyrning i Brindisi hittar du enkelt och billigt i sökmotorn som jämför biluthyrningspriser från alla biluthyrningsfirmor i Brindisi. Brindisi har en livlig historia efter den tidiga romerska regimen, vilket kan ses på stadens museer och kan ses på de fascinerande romerska pelarna och i kyrkorna. Om du har bokat en hyrbil i Brindisi så kan du i din egen takt både utforska denna gamla italienska stad och inte minst områdena runt Brindisi.

I århundraden har Brindisi varit omgiven av en stor naturlig hamn som sträcker sig staden och med stadens sydöstliga läge gör det den till en stor färje- och frakthamn till Grekland och Albanien.

Besök vinodlingar och olivlundar med din hyrbil

Brindisi ståtar med en 80 km lång kuststräcka fylld med ett stort antal små vikar med sandstränder men även klippiga stränder. Det kan klart rekommenderas att ta en tur längs kusten i din hyrbil längs och utforska dessa dolda pärlor. När du kör i din hyrbil kan du knappast undvika att lägga märke till de attraktiva olivlundarna och vingårdarna längs vägen. Området är även känt för odling av kronärtskockor, tomater och vattenmeloner.

När du har investerat i en hyrbil bör du även ta en liten tur till de omgivande städerna såsom staden San Vito de Normanni och Carovigno som har sin egen intressanta historia.

Papola-Casale flygplats ligger vid Brindisi, bara 6 km utanför stadens centrum. Där kan du lätt hitta en billig hyrbil, men för att vara säker på att få det bästa priset bör du boka din bil hemifrån innan du reser till Brindisi.

Se mer om sevärdheterna i Brindisi på stadens officiella hemsida

Boka en hyrbil till din semester i Brindisi, i den sydligaste delen av Italien. Brindisi är en av de viktigaste hamnstäderna i Italien, och den viktigaste i regionen Apulien. Staden har massor av sevärdheter att erbjuda och du kan boka din hyrbil i Brindisi hemifrån, och kan därefter njuta av området till fullo.

Hyra bil i Brindisi

Boka en hyrbil i Brindisi online så du kan hämta ut den så snart du landat på Brindisi flygplats. Eftersom du är i den sydligaste delen av Italien kan du räkna med en hel del sol om du tillbringar din semester här under sommarens högsäsong.

Brindisi är ett otroligt vackert område och det är en bra idé att köra en tur längs hamnområdet eller den cirka 80 kilometer långa kuststräckan som staden ståtar med.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Biluthyrning i Brindisi, södra Italien

Med hyrbil i Brindisi, södra Italien kan du enkelt ta dig runt till stadens många attraktioner. Runt omkring Brindisi hittar du dessutom olika monument och statyer, liksom kyrkor och slott i området. Särskilt Svevo slott, som var residens för kejsare Federico i gamla dagar, är värt ett besök. Den enorma byggnaden utstrålar historia, precis som stadens katedral också är en vacker upplevelse både utifrån och inne.

Om du har tid bör du använda din hyrbil för att köra ner och uppleva marknaden som äger rum varje morgon i centrum av Brindisi.

Hitta den billigaste hyrbilen Brindisi Find Billeje her --> Sammenlign priser her