Billeje i Brindisi Lufthavn

Brindisi flygplats (BDS) har flera namn och kallas på italienska för antingen Aeroporto di Brindisi-Casale eller Aeroporto del Salento. Flygplatsen ligger bara 6 kilometer från stadens centrum.

Brindisi flygplats stod färdig under 2: a världskriget men bygget påbörjades många år tidigare och var fullt användbart runt 1943. Kriget upphörde emellertid två år senare varefter flygplatsen endast användes för civila ändamål. Idag är flygplatsen bland de viktigaste i Italien, och även om Brindisi ligger i en något isolerad del av landet så väljer fler och fler turister att komma hit. Kusten är ständigt närvarande på denna halvö. Det är ett vackert område att befinna sig i och därför kan det vara bra att boka en hyrbil på Brindisi flygplats.

Med billig hyrbil från Brindisi flygplats här du även din transfer från flygplatsen till ditt boende ordnad. Det kan vara lätt att känna sig lite stressad och vilsen bland de 1,6 miljoner passagerare som årligen passerar flygplatsen och då kan det vara skönt att ha sin hyrbil bokad och slippa tänka på allmänna kommunikationer, på så sätt har du också transport för resten av din vistelse. Du kommer att uppleva detta som ett stort plus att kunna släppa oron över flygplatstransfer och bussar. Som tidigare nämnt är det fler och fler turister som anländer till området runt Brindisi och trycket kommer att öka ytterligare under de närmaste åren.

Du får många fördelar genom att boka hyrbil på Brindisi flygplats. Du sparar både tid och pengar och framför allt bestämmer du själv tempot på din resa.

Brindisi är värt att resa till av flera skäl så här får du verkligen en bra start på ditt italienska äventyr.

Sevärdheter och atraktioner i Brindisi

Brindisi ligger strategiskt väl placerat i mitten av klacken på den italienska stöveln. Den är den enda stora staden som ligger här och därför råder det också en något öde och avslappnad atmosfär. Destinationen har blivit särskilt populär eftersom det finns bra möjligheter till bad i Adriatiskahavet, som ligger utanför den östra kusten av Italien.

Härifrån är det inte långt till vare sig Mellanöstern eller Grekland varför staden även har varit en central handelsplats i många år. Framför allt under Medeltiden användes Brindisi som Italiens kontakt med länderna sydost om kusten och var därför under en lång tid en av de viktigaste städerna för Italiens ekonomi. Bilden har förändrats och i dag är ekonomin huvudsakligen baserad på jordbruk. Området runt Brindisi har en mycket frodig natur som är värd att uppleva. Därför kan du använda dig av hyrbil från Brindisi flygplats om du vill vara säker på att få tid att komma utanför staden.

Det faktum att det endast bor 89 000 personer här gör att staden har behållit sin by atmosfär, vilket är viktigt för turismen. det är i synnerhet är denna anledning som människor väljer att resa hit. Människorna här är mycket avslappnade och vänliga och det beror också på att massturismen ännu inte har hittat hit. Det råder en mysig atmosfär på de lokala torgen, och du kan gå runt utan att behöva tänka på att stå i kö för bord på restauranger och caféer.

Boka hyrbil på Brindisi flygplats så snart du har köpt dina flygbiljetter. På så sätt kan du planera din semester tidigt och snabbt få ett grepp om hur du kan ta dig runt till alla platser du bör se. Här väntar dig härliga stränder, museer och en underbar natur.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Brindisi flygplats

Trots det faktum att Brindisi flygplats inte ligger långt från själva staden kan det mycket väl vara jobbigt att komma dit in. Det är inte för att det inte finns några bussar, men det är svårt att ta reda på när de går och vart de går. Inte alla bussar går till centrum av Brindisi utan till olika andra delar av staden. Genom att hyra bil på Brindisi flygplats gör du det mycket lättare för dig. Du kan släppa all oro angående kollektivtrafiken och bara sätta dig bakom ratten där du själv har full kontroll.

Det är enkelt och smart. Genom att hyra bil på Brindisi flygplats blir din semester mer hanterbar och du kan ta dig runt snabbare. Om du till exempel gärna vill åka utanför stan och se vilken vacker natur som omger platsen, då är en hyrbil närmast ett måste.

För att vara säker på att allt är klappat och klart innan du åker bör du boka din hyrbil på Brindisi flygplats i god tid här på Hyrbilinfo.se. Då vet du att bilen står klar vid din ankomst.

Billig hyrbil på Brindisi flygplats

Brindisi ligger i en något annorlunda del av Italien. Man bör så långt som möjligt uppleva så mycket som möjligt, så det kan vara en god idé att ha tillgång till en billig hyrbil från flygplatsen. Du kan då lätt ta dig runt i området och det gör din semester till en mer avslappnad affär. Ingen stress och ultimat frihet. Bättre kan det inte bli.

Brindisi är startskottet på din resa runt i Italien. Upptäck landet med billig hyrbil från Brindisi flygplats.

Besök Brindisi flygplats officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Brindisi flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her