Billeje i Milano Lufthavn

Milan Malpensa Airport (MXP) ligger ganska nära staden Milano. Som den största flygplatsen i Milanos område anses det vara den viktigaste i norra Italien. Det är landets näst största flygplats efter Roms flygplats Fiumicino och är en av de största i Europa.

Även om Milano har flera flygplatser så ankommer de allra flesta människor till Milano Malpensa flygplats. Det är många som känner flygplatsen som ”Aeroporto di Milano-Malpensa-Città di Milano”, eftersom detta på italienska betyder att det är stadens flygplats.

När en flygplats har en sådan storlek som Milano Malpensa används den även ofta som en transit flygplats eller för långdistansflygningar. Det finns flyg till Brasilien, Kuba, Kina och många andra platser långt från Europa. När du anländer till Milano Malpensa kan du snabbt bli överväldigad av folkmassan. Därför kan det vara en bra idé att använda sig av billig biluthyrning på Milano Malpensa flygplats, som en lösning på den rese-stress som annars kan inträffa.

Siffrorna talar för sig själv, knappa 19 miljoner människor passerade genom Milano Malpensa flygplats förra året. Detta innebär att flygplatsen är rankad nummer 21 på listan över mest trafikerade flygplatser i Europa. Om du vill undvika att stressa runt bland andra människor så är det bästa för dig att boka en hyrbil på Milano Malpensa flygplats redan hemifrån, då står hyrbilen redo och väntar när du landar. På så sätt besparar du dig en hel del problem.

Milano Malpensa är den största flygplatsen i området runt Milano och är fortfarande en av Italiens viktigaste utrikesförbindelser. Eftersom Milano inte har blivit en mindre attraktiv plats att resa till kommer flygplatsen förmodligen bara växa i storlek under de kommande åren.

Sevärdheter och attraktioner i Milano

Det finns människor som tror att Milano bara är mode, dyra bilar och välfriserade italienare. Lyckligtvis är staden mycket mer än så. Även om det inte råder något tvivel om att en aspekt som till exempel mode starkt har bidragit till att skapa stadens image så har under årens lopp många fler åtgärder och fokusområden fått internationellt fokus.

Till exempel har stadens fantastiska historia underskattats under lång tid, men har under de senaste åren fått uppmärksamhet eftersom Dan Brown i sin roman ”da Vinci koden” berättar om Leonardo da Vinci ’ s väggmålning ”Nattvarden”, som är målad just i Milano. Även andra saker som stadens betydelse under romarriket och den tunga bombningen under Andra världskriget har hjälpt till att locka de mer historieintresserade turisterna. Med billig biluthyrning på Milan Malpensa flygplats kommer du att kunna uppleva ett helt annat Italien.

Även om det har skett en förändring i Milanos image så finns det fortfarande saker som du alltid kommer att förknippa med just denna del av Italien. Modehusen har varit en viktig orsak till den starka tillväxt som har ägt rum, men även börsen som ligger i Milano har bidragit till att göra staden till ett ekonomiskt centrum i Italien. Därför finns det också en tendens till att det är eliten som håller till här. Bilarna är dyra och märkena på kläderna fina. Man ska därför inte tro något annat än att Milanos ställning på den internationella arenan, som alltid, kommer att vara märkt av detta särskilda faktum. Boka billig hyrbil på Milano Malpensa flygplats om du vill känna hur det känns att leva som lokalbefolkningen.

Milano har mycket att erbjuda. En opera i ”Teatro alla Scala” kommer för de flesta vara en oförglömlig upplevelse, eftersom detta anses vara en av de tre bästa operahusen i världen. Kända Operastjärnor som Maria Callas har uppträtt här även om det är många år sedan och därför finns det också en viss Prestige i att ha sett en föreställning här.

Om du vill ha ut det mesta och det bästa av Milano finns det bara en sak att göra. Hyra bil på Milano Malpensa flygplats. Då kommer du hinna med allt du bör hinna med och slipper spilla tid och energi på busstidtabeller och tågtider.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Milano Malpensa flygplats

Som tidigare nämnt är Milano Malpensa flygplats den största i området och därför är det hårt tryck på kollektivtrafiken till och från flygplatsen. Det finns många möjligheter att komma in i staden, men det kan högt tryck – särskilt under olika högsäsonger kan människor få vänta länge på att komma vidare från flygplatsen.

Genom att hyra bil på Milano Malpensa kan du göra dig kvitt dessa problem. Många tror att det är krångligt att boka hyrbil men i själva verket undviker du många problem och kan koppla av på ett helt annat sätt omedelbart efter att du har landat. Du kommer snart att se tillbaka på kollektivtrafiken som ett avslutat kapitel när du inser hur mycket bättre alternativet med hyrbil egentligen är.

Om du reser med vänner eller familj kommer de utan tvekan uppskatta att ni har en hyrbil, för är man flera som reser tillsammans kan det vara ännu svårare att få plats på kollektivtrafiken och dessutom får ni en bättre kontroll över hur semestern ska tillbringas.

Hyr en billig bil på Milano Malpensa flygplats

Använd dig av hyrbil på Milan Malpensa flygplats om du vill att din semester ska fungera så som du tänkt dig. Om du är den typen som gärna vill hinna med allt på din semester men tyvärr som regel inte får tiden att räcka till. Tycker du att det ska vara annorlunda denna gången så kan du göra något åt det.

När du bokar en billig hyrbil på Milano Malpensa flygplats så kan du göra det med den vissheten att detta kommer bli en bra semester – en semester där du har total frihet och flexibilitet. Du kan ordna det hela högst upp på denna sida och få din hyrbil på Milano Malpensa bokad redan nu.

besök den officiella hemsidan för Milano Malpensa flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Milano flygplats Malpensa Find Billeje her --> Sammenlign priser her