Hyra bil i Toscana

Utsikt över Florens. Källa: Decadence

Toscana är ett av de mest populära semesterområdena i Italien. Här ligger den romantiska staden Florens, som är huvudstad i regionen, och en av de mest populära städerna att besöka i hela Italien. Med en hyrbil i Toscana kan du uppleva denna spännande region i västra Italien.

Besök Florens i Toscana med hyrbil

Genom att hyra bil i Toscana kan du ta en tur till de två mest populära provinserna i regionen, nämligen Florens och Pisa. Med en hyrbil i Toscana har du gott om möjligheter att besöka till exempel det lutande tornet, eller att utforska Florens, som i sig är en spännande stad inom konst och kultur.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Toscana

Det är en bra idé att hyra en bil när semestern går till Toscana i den västra delen av Italien. Det är både enkelt och billigt att hitta en bra hyrbil i Toscana på Hyrbilinfo.se och det gör att du på ett enkelt sätt kan ta dig från till exempel Florens och ut till kusten.

Hyrbil i Toscana är ett bra transportalternativ för turister i området, hyr till exempel en bil från en av Toscanas två stora flygplatser i Pisa eller Florens och ta dig lätt vidare till din semesterbostad när du har hämtat ut din hyrbil direkt på flygplatsen när du landar i Toscana.

Att hitta den perfekta hyrbilen via Hyrbilinfo.se är både enkelt, säkert och billigt. Boka en hyrbil i Toscana online och få det bästa priset när du bokar i god tid hemifrån. Det finns massor av goda skäl till att boka en hyrbil i Toscana.

Hyrbilar i Toscana

Åk på bilsemester med hela familjen i Toscana, men hoppa över den långa bilfärden ner till Italien. Toscana, med Pisa och Florens, är en av de mest populära regionerna i Italien bland turister. Efter att ha bokat hyrbil i Toscana kan du enkelt ta dig runt i regionen och besöka några av regionens verkliga landmärken.

Toscana är en spännande region att utforska med hyrbil. Regionens tio provinser skiljer sig mycket från varandra och med tillgång till en hyrbil i Toscana hinner man lätt med att besöka flera av dem.

Hyra bil i Toscana, Italien

Många turister som åker till Toscana under semestern väljer att bo i Florens där dessutom en av de största flygplatserna i regionen ligger. Det är naturligtvis som gjort för att hyra bil från flygplatsen, och om du bokar en hyrbil redan hemifrån på Hyrbilinfo.se så står din hyrbil redo att hämta ut när du anländer i Toscana, och du kan enkelt ta dig vidare till din semesterbostad eller ditt hotell när du har tillgång till en hyrbil.

Hitta den billigaste hyrbilen Toscana Find Billeje her --> Sammenlign priser her