Hyr bilar i Lucca

Åk med familjen på bilsemester till Lucca i mitten av Italien. Genom att hyra bil i Lucca behöver du inte förlita dig på taxi och kollektivtrafik under semestern. Hyr en bil i Lucca här på Hyrbilinfo.se och upplev staden på egen hand.

Hyra bil i Lucca

Lucca ligger i den centrala delen av Italien, ganska nära den västra kusten av regionen Toscana, som är en av de mest populära regionerna i Italien bland landets turister. I staden ligger Piazza Anfiteatro där även stadens basilika, San Frediano ligger. Lucca har många arkitektoniskt intressanta byggnader, som du kan uppleva med din hyrbil i staden.

Med hyrbil i Lucca kan du åka på en bilsemester i Toscana, utan att behöva köra den långa vägen från Sverige. Genom att hyra bil i Lucca hinner du uppleva stora delar av Toscana under din semester.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka hyrbil i Lucca

Om du har bokat en hyrbil i Lucca bör du ta en tur förbi stadens domkyrka, St. Martino katedralen, som är väl värd ett besök när du är på semester i Lucca i Toscana. Kom ihåg att boka hyrbil i god tid, så du får det bästa priset på din bil i Lucca.

Lucca som ligger i de norra centrala delarna av Italien i regionen Toscana är en otroligt vacker stad, som du bäst upplever om du har tillgång till en hyrbil. Upplev Luccas speciella och vackra arkitektur med hjälp av hyrbil så du snabbt och enkelt kan ta dig runt i staden.

Boka billig hyrbil i Lucca. En hyrbil i Lucca ger dig enkel tillgång till alla stadens sevärdheter och attraktioner. Besök stadens amfiteater, eller titta på och ta en promenad på den berömda gamla stadsmuren i Lucca.

Hyr en bil i Lucca

Stadsmuren i Lucca går förbi stadens många vackra kyrkor. Hyr en bil i Lucca i Toscana och upptäck de många vackra byggnaderna, byggda i gotisk stil. Några av stadens gamla kyrkor är nu stängda och används till exempel som konstmuseer och vid andra kulturevenemang.

Lucca är mest känd för sin imponerande stadsmur, som i princip är tillräckligt bred för att en bil ska kunna köras på den, men det är bara tillåtet att gå eller cykla på muren. Med en hyrbil i Lucca kan du enkelt ta dig till muren och andra sevärdheter.

Lätt att ta sig runt i Lucca med hyrbil

Boka en hyrbil i Lucca och flyg sen till exempel till Pisa flygplats och ta tåget till Lucca, där du sen kan hämta ut din hyrbil för din semester i Lucca, Italien.

Hitta den billigaste hyrbilen Lucca Find Billeje her --> Sammenlign priser her