Hyr bilar i Trapani

Från Trapani har man många attraktioner inom räckhåll med en hyrbil. Foto: chriso

Trapani ligger på Siciliens västkust. Mycket av den gamla stadsdelen stammar från senmedeltiden men även från senare tid. Det finns inte så många riktigt gamla byggnader kvar eftersom staden blev illa åtgången under 2: a. världskriget, när den blev mål för de allierades våldsamma bombningar.

Besök närliggande destinationer med hyrbil

Trapani har vuxit väldigt mycket sedan 2: a världskrigets dagar och breder idag ut sig nästan ända ner till foten av Monte San Giuliano. På grund av dess närhet till de populära destinationerna Erice och Segesta, som är lätt att ta sig till om tänker hyra bil, har staden vuxit kraftigt under de senaste åren. Många av stadens historiska byggnader är byggda i barockstil.

Att hyra bil i Trapani är en bra idé eftersom det ger dig möjlighet att njuta av sevärdheterna utan att ha en särskild tidsplan för att följa och utan att behöva oroa sig för kostnaden för andra transportmedel runt omkring på Sicilien.

Det finns ingen speciellt dålig säsong att besöka Trapani på. Men våren och sommaren är förmodligen de bästa tiderna trots allt. Trapani är en bra stad att bo i och ha som utgångspunkt om du vill resa runt på Sicilien, eller om du bara vill stanna för en kort vistelse under en längre resa runt i Italien.

Se fler attraktioner med hyrbil

Du behöver hyra bil om du vill njuta av följande av de närliggande attraktionerna:
Church of Sant’ Agostino, byggd på 14-talet.
Baroque Palazzo della Giudecca eller Casa Ciambra.
De närliggande stränderna vid Scopelle får man heller inte gå miste om. Det är dessa stränderna vid Scopelle du ser i slutet av filmen Ocean’s Tvelve och de är lätta att ta sig till om du har en hyrbil.
Det finns ett saltmuseum i Nubia på vägen till Marausa, som berättar om salt gruvorna i området, och åter igen, hyrbil är nödvändigt om du planerar att besöka detta museum.

Läs mer om Trapani på den lokala turistbyråns hemsida.

Billigaste hyrbil i Trapani

Boka hyrbil i Trapani, som ligger på västkusten av den italienska ön Sicilien och som är huvudstad i regionen med samma namn. Med en hyrbil i Trapani kan du enkelt ta sig runt i staden och på Sicilien och kan på så sätt uppleva området i din egen takt.

Det är både enkelt och billigt att hitta och hyra bil i Trapani. Med tillgång till en hyrbil kan du bland annat uppleva den imponerande basilikan i Trapani, ursprungligen byggd på 1300-talet, som har en marmorstaty av Trapanis Madonna. Om du är intresserad av arkitektur och fina byggnadsverk bör du även besöka stadens katedral och de två kyrkorna, St. Agostino och St. Maria di Gesú.

Tycker du om att lata dig på stranden under din semester så finns det gott om möjligheter för detta på stränderna vid Lida San Giuliano eller Marausa Lido.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upptäck städerna runt Trapani med hjälp av en hyrbil

Rent storleksmässigt kan Trapani upplevas på några dagar, även utan en hyrbil. Men det finns gott om goda skäl att hyra en bil i Trapani eftersom detta ger dig möjlighet att uppleva några av de andra vackra städerna som också ligger runt omkring på Sicilien, den största ön i Italien. Det bästa priset på hyrbil i Trapani får du genom att boka din bil i god tid hemifrån på Hyrbilinfo.se.

Hitta den billigaste hyrbilen Trapani Find Billeje her --> Sammenlign priser her