Hyr bilar på Trapani Birgi flyg plats

Trapani Birgi flygplats (TPS) heter på italienska Aeroporto di Trapani-Birgi, men kallas ofta Vincenzo Florio och ligger 15 kilometer från staden Trapani.

Trapani Birgi flygplats är den tredje största på Sicilien, men har inte alltid varit det. Tidigare användes flygplatsen främst för militära ändamål och så är det än idag. På 1960-talet var flygplatsen en av de viktigaste baserna för det italienska flygvapnet. På den tiden var Sicilien inte en del av Italien som besöktes av så många turister, men det ser helt annorlunda ut i dag. Det är fler och fler som väljer att ta sig till Trapani Birgi flygplats eftersom denna del av ön är både vacker och fridfull. Att hyra bil på Trapani Birgi flygplats kan därför vara en självklarhet om du vill få en bättre bild av vad Sicilien verkligen är för en ö.

Det har skett en utveckling de senaste åren, i och med lågprisbolagens intåg har antalet passagerare stigit dramatiskt. Från att vara en regional civil/militär flygplats är Trapani Birgi idag den tredje största flygplatsen på Sicilien och tar emot cirka 1,5 miljoner passagerare varje år. Det är en stor förändring för en flygplats av den storleken vilket är anledningen till att det också har varit nödvändigt att göra någon form av renovering på många av anläggningarna och dess faciliteter.

Om du snabbt vill ta dig vidare in till staden så kan det vara en god idé att hitta en billig hyrbil på Trapani Birgi flygplats. Du behöver inte vara orolig att hyra bil på Trapani Birgi flygplats är både enkelt och billigt. Du kan ta dig runt på hela Sicilien under din semestern – och på så sätt också uppleva både staden och ön på ett helt annat sätt.

Trapani Birgi flygplats är bland de flygplatser som har haft störst tillväxt under de senaste åren. Boka din resa hit nu om du vill se platsen innan massturismen hittar hit.

Sevärdheter och attraktioner i Trapani

Trapani är en traditionell italiensk fiskestad, därför finns det fortfarande en industri som är starkt beroende av fisket. Detta i sig är en mycket trevlig upplevelse, eftersom du kommer få möjlighet att smaka på de olika lokala delikatesserna från havet som erbjuds runt omkring på de många restaurangerna. Detta är också en av anledningarna till att mycket fler turister väljer att åka till Trapani, eftersom denna mycket charmiga fiskeatmosfär lockar många turister dels från både det italienska fastlandet men också från resten av Europa. Kulturellt finns det också mycket att ge sig i kast med. Människorna i staden har väldigt många religiösa traditioner, så det kan även vara intressant att uppleva sådana saker som ”Misteri di Trapani”, som spelas upp runt påsk och där många av stadens medborgare deltar. Att hyra bil på Trapani Birgi flygplats är en bra idé för dem som vill få ett helhetsintryck av vad Trapani är för en stad.

Trapani har 70 000 invånare och är därmed inte bland de största i Italien, men staden har tillräckligt att erbjuda ändå. Med en hyrbil från Trapani Birgi flygplats kommer du upptäcka att din semester blir mer hanterbar och att du hinner med många av de saker som finns omkring dig på ett sätt som du inte hade gjort utan hyrbil. Det är viktigt att må bra och känna sig lugn och trygg med sin resa när du anländer till Trapani, och att ha bokat en hyrbil redan hemifrån kan vara en av de saker som gör att din semestervistelse blir så som du tänkt dig.

Boka hyrbil på Trapani Birgi flygplats redan innan du åker hemifrån här på hyrbilinfo.se. På så sätt kan du vara säker på att din hyrbil står redo och väntar på dig när du landar. Det viktigaste för dig är att få bästa möjliga upplevelse på din semester – och med en hyrbil är allt möjligt.

Trapani är Sicilien när det är som bäst och det råder ingen tvekan om att det redan om några år kommer finnas många fler turister här än i dag.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Trapani-Birgi flygplats

På Sicilien finns det många saker som händer lokalt och därför finns det också många bussar som kan ta dig runt i Trapani-området. Detta gäller även för transporten mellan Trapani Birgi flygplats och staden Trapani. Det kan dock vara ganska jobbigt att ta reda på vilken buss som går direkt och när den går, särskilt eftersom det finns flera bussar att välja mellan och att många av dem går till byar i andra riktningar. Det säkraste och enklaste valet är därför at hyra en bil från flygplatsen, eftersom du då snabbt och enkelt kan ta dig vidare från flygplatsen utan problem.

Att hyra bil på Trapani Birgi flygplats kan vara lösningen på alla dina transportproblem under din semester. Detta ger din semester de perfekta förutsättningarna där du själv bestämmer i vilket tempo och i vilken ordning sakerna ska upplevas.

Billig hyrbil på Trapani-Birgi flygplats

Det är både enkelt och billigt att hyra bil så det kan vara svårt att se några skäl till att du inte borde göra det. Det finns många saker att se i Trapani så en billig hyrbil på Trapani Birgi flygplats är lösningen för många turister som kommer för att få ut mesta möjliga av sin semester.

Sicilien svämmar över av härliga upplevelser så det är upp till dig att boka din hyrbil på Trapani Birgi flygplats så att du kan få se alla de saker som bara väntar på dig i Trapani.

Besök den officiella hemsidan för Trapani Birgi flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Trapani Birgi flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her