Billeje i Torino

Besök Castello del Valentino med hyrbil. Foto: Golden Globe

Turin är en historisk stad i norra Italien som ligger inom köravstånd från Milano, Genua och den franska gränsen. Det är en stad känd för sin bilindustri och det kan helt klart rekommenderas att hyra bil för att utforska staden samt allt som den omgivande landsbygden har att erbjuda.

Turin har ett antal torg och parkeringsplatser överallt – inkl. Valentino Park, där du hittar en Medeltida by och Castello del Valentino.

Turin har ett fint spårvagnsnät som går genom staden och en stor del av staden kan nås med hjälp av kollektivtrafik. Det kan dock ändå rekommenderas att hyra en bil för resor utanför Turin där du bland annat bör köra en tur längs de natursköna bergsvägarna, som tar dig upp till några spektakulära utsiktspunkter nära Alperna.

Läs mer om staden på den officiella turistbyråns hemsida.

Åk på en bilsemester till Turin, nordvästra Italien. Med en hyrbil i Turin, kan du enkelt ta dig runt i staden och njuta av stadens många sevärdheter på egen hand. En bil är det idealiska transportmedlet i Turin, som har många attraktioner att erbjuda.

Hyra bil i Turin

Turin var tidigare huvudstad i det moderna Italien, och har av en av de största arkitekterna i landet beskrivits som den vackraste platsen i världen, på grund av den vackra naturomgivningen som ramar in staden. I arkitektoniska termer är Turin känd för sin barock stil och det är verkligen en upplevelse att köra runt i staden med sin hyrbil.

Med hyrbil i Turin, kan du uppleva Johannes Döparens katedral, som rymmer vad som sägs vara Jesu kläder, Sindone di Torino, som översatt till svenska betyder likdräkt i Turin. Men dessa kläder visas mycket sällan för allmänheten, men byggnaden i sig är också värd ett besök.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka hyrbil i Turin

Boka hyrbil i Turin och upplev staden i din egen takt. Turin är hemstad för bilmärket Fiat, och du kan hitta ett intressant bilmuseum med nästan 200 bilar och fordon från så långt tillbaka som 1700-talet. Dessutom kan Turin ståta med att vara hemstad för choklad och Martini.

Hitta den billigaste hyrbilen Turin Find Billeje her --> Sammenlign priser her