Hyr bilar i Verona

Se Verona Arena med hyrbil. Foto: Andreas Tille

Oavsett om du vill uppleva den gamla staden eller koppla av på stranden av Gardasjön, är det bra att hyra en bil i Verona när du besöker regionen.

Många städer och attraktioner inom räckhåll med bil

Verona ligger i norra Italien inom kort köravstånd från andra städer som till exempel Milano, Bologna och Venedig, samt orterna nära Gardasjön. Det är bara en timmes bilfärd till Garda från Verona.

Staden Verona har utsetts till världsarv av UNESCO och är full av medeltida historia som är synlig i hela staden. Det finns en hel del romanska monument, inklusive Verona Arena – som är den tredje största amfiteatern i Italien – samt Castelvecchio Museum som uppvisar några av Veronas finaste konstverk och arkitektur.

Upptäck Gardasjön med hyrbil

Om du vill utforska den gamla staden Verona är det bäst att göra det till fots eller använda kollektivtrafiken, men om du vill kombinera besöket med en resa till Gardasjön kan det klart rekommenderas att du hyr en bil.

Gardasjön är den största sjön i Italien och ligger vid foten av Alperna. Längs sjön finns ett stort antal hotell, byar och semesterorter som erbjuder en pittoresk tillflyktsort från den livliga staden.

Läs om Verona på stadens officiella hemsida.

Boka en hyrbil i Verona i nordöstra Italien. Genom att hyra bil i Verona har du gott om möjligheter att uppleva staden och området i norra Italien på egen hand. Bil är det idealiska transportalternativet i denna spännande stad som har massor av historier att berätta.

Hyr en bil i Verona

Verona, som ligger i regionen Veneto, är känd för att bilda scen till pjäsen om Romeo och Julia, och för den som är intresserad, kan man använda sin hyrbil i Verona för att åka och uppleva Casa di Giulietta, Julias hus, som förmodligen utgör stadens största dragplåster för turister. Balkongen på huset byggdes till på 1930-talet och huset har inte någon direkt koppling till pjäsen, men är ändå verkligen värt ett besök.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka hyrbil i Verona, Italien

Om du bokar hyrbil i Verona så är det en god idé att åka runt och uppleva några av stadens många intressanta byggnader, bland annat den romanska amfiteatern, Lamberti tornet som ger dig stadens bästa utsikt och inte minst Castelvecchio som ligger precis vid floden Aldige och som hyser stadens konstmuseum. Här hittar du en stor samling av skulpturer och målningar från renässansen.

Det går enkelt och snabbt att hitta billig bilhyra i Verona via vår ”rent a car” sökfunktion här på hemsidan och med en hyrbil kan du sen lätt ta dig runt på din semester i Italien.

Hitta den billigaste hyrbilen Verona Find Billeje her --> Sammenlign priser her