Bilhyra på Verona flyg plats

Verona flygplats (VRN) ligger bara 5 km från själva staden Verona. Trots sin lite mindre storlek är Verona flygplats, som även är känd som ”Valerio Catullo Villafranca Airport”, en relativt viktig knutpunkt i den italienska flygtrafiken.

Även om flygplatsen inte har en överväldigande storlek så är det ändå fler och fler människor som varje år passerar genom flygplatsen. Verona flygplats ligger i ett område där den kan nås från flera av Italiens större provinser. I själva verket ligger den precis mellan Vicenza, Trento, Bolzano och Verona, vilket innebär att det är nära till över 4 miljoner människor. Detta har inneburit att det med tiden har kommit att bli fler och fler flygningar till och från denna flygplats, och att antalet har ökat kraftigt under de senaste åren – och kommer förmodligen att fortsätta att göra så. Det går att boka en billig hyrbil på Verona flygplats och på så sätt får du bästa möjliga start på din resa så fort du har landat.

3 miljoner passagerarna passerade genom Verona flygplats förra året och därför har trycket på anläggningarna ökat. Ursprungligen byggdes flygplatsen för militära ändamål och användes faktiskt under första världskriget för att hysa den italienska armén.

Men när kriget slutade 1919 ändrades flygplatsen för att tjäna civila ändamål och det har den gjort sedan dess. Idag är flygplatsen modern och effektiv och om du planerar din resa till Verona så kan det rekommenderas att boka hyrbil på Verona flygplats. Detta gör du smidigt och lätt via Hyrbilinfo.se och sökmotorn här på sidan.

Verona flygplats står idag som en symbol för den mer moderna sidan av staden och så kommer det sannolikt alltid att vara.

Sevärdheter och attraktioner i Verona

Verona är inte bara en i raden av italienska städer. På många sätt skiljer sig Verona ganska mycket från resten av Italien – och ändå inte. Det finns så mycket att uppleva i och runt Verona och det kan därför vara svårt att hinna med allt. Genom att hyra bil på Verona flygplats kommer du att få en annan bild av den romantiska staden. Man får inte låta möjligheterna passera förbi i staden där William Shakespeares Romeo och Julia utspelade sig och där amfiteatrar står sida vid sida med åldrande kyrkor.

Boka billig hyrbil på Verona flygplats om du fritt vill kunna ta dig runt i denna vackra stad – med tid för både sightseeing, semester och avkoppling. Du kan välja att köra ut i naturen längs Adige floden, som går rakt igenom staden. Du kan se balkongen där Julie enligt sägnen ska ha stått. Du kan också uppleva några av de många andra UNESCO skyddade platserna. Om du tycker om italiensk fotboll då har du tillfället här att uppleva detta på den lokala fotbollsstadion, stadens 260 000 invånare har en stor passion för spelet, som italienarna bemästrar så bra.

Verona har lite av allt, men är framför allt en plats där du kan få drömma dig bort till en annan tid. Stämningen i staden bildar inramningen till spännande upplevelser som du får lov att vara en del av. Det finns ingen gräns för hur mycket du kan uppleva, särskilt om du har planerat din resa ordentligt.

Tiden kan vara knappt när du är på semester, därför kommer en billig hyrbil från Verona flygplats bidra till att göra din resa bekvämare, lättare att planera och inte minst överskådlig och hanterbar.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Verona flygplats

Från Verona flygplats finns det flera alternativ för att komma in till själva staden Verona. Som tidigare nämnt är det ca. 5 km till centrum och därför finns det flera bussar som kan ta dig hela vägen. På grund av turismens explosiva tillväxt kan det dock vara svårt för transportapparaten att hänga med varför det kan vara en god idé att överväga andra resformer.

Att hyra bil på Verona flygplats kommer att vara lösningen i många av dessa fall. Du får inte bara transporten till och från ditt hotell ordnad utan hela semesterns resande ordnat, samtidigt som det ger dig extra tid till annat som du annars inte hade hunnit med. Med en hyrbil kan du se både staden Verona, landskapet runt omkring och kanske även andra städer i närheten – allt detta på den kanske relativt korta tid du är borta.

Vänner och familj som är med på resan kommer att bli glatt överraskad över att inte behöva oroa sig för vare sig transport eller planering, vilket är anledningen till att det även kommer göra denna del av semestern mer avslappnad.

Billig hyrbil på Verona flygplats

Det vore synd att åka till Italien utan att se hur landet verkligen ser ut. Du bör därför använda dig av möjligheten till en billig hyrbil på Verona flygplats eftersom detta kan bidra till att ge din resa det där lilla extra. Du hinner helt enkelt med mycket mer när du själv står för transporten.

Gör dig själv en tjänst. Boka en billig hyrbil på Verona flygplats och få kontroll över semestern redan innan du reser. Boka din hyrbil redan nu på Hyrbilinfo.se så får du mer tid till att njuta av det hela så snart du har landat.

Besök Verona flygplats officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Verona flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her