Billeje i Innsbruck

Om du behöver hyra en bil i Innsbruck så kan du göra det snabbt och enkelt genom Hyrbilinfo.se, online specialister på biluthyrning, till låg kostnad.

Skriv in dina önskemål i biluthyrning-sökmotorn och få en överblick över priser och tillgängliga hyrbilar från alla biluthyrningsfirmor i Innsbruck

Innsbruck är huvudstad i den majestätiska Tyrol-regionen, i Österrike. Även om Innsbruck är det enda stora stadsområdet i de europeiska Alperna så smälter staden mycket fint samman med dess naturliga omgivningar, vilket gör Innsbruck till en underbar stad. Innsbruck är inkörsporten till mer än 25 skidorter och erbjuder en ängd olika utomhus- och inomhusaktiviteter för hela familjen. Genom Hyrbilinfo.se kan du hyra bil från något av våra uthyrningskontor inne i Innsbruck, samt på flygplatsen. Att hyra en bil i Innsbruck är ett bra sätt att njuta av det storslagna lokala landskapet i din egen takt.

Hyra bil i Innsbruck

Eftersom Innsbruck har varit värd för vinter-OS hela två gånger är det den perfekta destinationen för skidåkare och snowboardåkare. Med hela åtta skidområden som håller OS-standard finns det tillräckligt att välja mellan för alla vintersportälskare. Alla skidområden erbjuder alla möjliga utmaningar, till exempel offpist. Bara för att det blir sommar ska du inte tro att du inte kan få några adrenalinkickar, för på sommaren byter du bara skidorna mot mountainbikes, kajaker eller andra roliga utomhusaktiviteter om du inte vill syssla med glaciärskidåkning förstås. Föredrar man lite lugnare aktiviteter, kan man ta en promenad runt staden eller genom de lummiga gröna dalarna och trädbevuxna bergspassen.
Om du har fått nog av den vackra naturen så har Innsbruck mycket annat att erbjuda. Staden har ett livligt kulturliv där du till exempel kan besöka kejsare Maximilians grav eller gå på musikfestivaler. Du kan även få uppleva den mest fantastiska utsikten över de vackra bergstopparna utan att anstränga dig, du tar bara en av stadens många linbanor hela vägen upp till toppen.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplev Innsbruck med omnejd i hyrbil

Det omgivande Alpområdet i Innsbrucks är otroligt vackert och ett nöje att utforska. Hyr en bil och åk på en utflykt genom de vackra bergen och dalarna i din egen takt. Här kan du till exempel njuta av en picknick vid någon av alpfloderna.

Innsbrucks historia

Det första omnämnandet av Innsbruck går tillbaka till namnet Oeni Pontum eller Oeni Pons, som är latin för bron. Bron var ett viktigt övergångsställe över floden Inn. Stadens sigill och vapen visar också denna bro i fågelperspektiv, en design som har använts sedan 1267. vägen över Brennerpasset var då en bra transport- och kommunikationsled mellan norr och söder och den enklaste rutten över Alperna. Intäkterna från att agera som en transitstation tillät staden att blomstra.
Innsbruck blev huvudstad i Tyrolen 1429 och under 1400-talet blev staden ett centrum för europeisk politik och kultur.

Få det bästa priset med Hyrbilinfo.se

Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i Innsbruck och i hela Österrike. Boka din hyrbil online nu för att få våra bästa erbjudanden. Hyr en bil och upplev detta mäktiga område i din egen takt. Hyr en bil idag och upptäck mer av Österrike än du hade kunnat drömma om.

Hitta den billigaste hyrbilen Innsbruck Find Billeje her --> Sammenlign priser her