Hyr bilar i Porto

Med hyrbil i Porto är stadens sevärdheter mer lättillgängliga. Foto: Portogallo 2007

Genom att hyra bil i Porto, Portugal, kan du enkelt utforska det lugna och gröna landskapet i denna kustregion. Porto är den näst största staden i Portugal, efter Lissabon och dess historia kan spåras tillbaka till den 400-talet.

Med en hyrbil i Porto kan du enkelt ta dig runt i staden. Det finns stora renoveringsprojekt som pågår i Porto, och den charmiga gamla stan har aldrig varit mer tillgänglig än den är idag. Därför bör du verkligen unna dig själv ett besök i Porto.

Du kan redan nu boka din hyrbil i Porto här på Hyrbilinfo.se som erbjuder ett brett utbud av hyrbilar samt flera olika avhämtningsplatser. Att hyra en billig bil på Hyrbilinfo.se är därför både enkel och smidigt.

Upplev Porto med en hyrbil

Med en hyrbil i Porto har du några av Europas vackraste landskap inom räckhåll.

Du kan besöka de traditionella fiskebyarna längs kusten, såsom Póvoa de Varzim, och de som söker avkoppling kan ta vägen förbi spabadet Espinho.

Genom att hyra en bil i Porto, som är födelseplatsen för portvinet, kan du enkelt besöka de många vingårdarna i närheten där du kan få provsmaka och köpa med dig av den härliga söta drycken.

Se Amarante med byrbil i Porto

Genom att hyra bil i Porto öppnar du upp en hel värld: Amarante är en pärla av en stad där du kan uppleva stora villor från den 1600-talet som ligger bland de böljande gröna kullarna och floden Sao Gonçalo.

Lissabon och Madrid ligger också inom bekvämt köravstånd, så du kan enkelt starta ditt äventyr genom att boka en hyrbil i Porto.

Om du har några frågor om biluthyrning i Porto kan vi hjälpa dig att hitta svar här på Hyrbilinfo.se. Du kan till exempel Läs vår FAQ om biluthyrning.

Hur hittar man en hyrbil i Porto

Om du är intresserad av billig biluthyrning i Porto, samt bra kundservice, då har du kommit till rätt ställe. På Hyrbilinfo.se gör vi allt i vår makt för att se till att du är nöjd med din biluthyrning i Porto.

Du kan hitta mer information om biluthyrning här på vår hemsida, där du också kan boka din hyrbil i Porto, online via nätet.

Floden Douro i Porto: Källa: José Moutinho

Huvudstaden i Portugals norra region, Porto är definitivt värd ett besök med hyrbil. Porto är Portugals näst största stad, efter huvudstaden Lissabon. Den historiska stadskärnan har funnits med på UNESCO: s världsarvslista sedan 1996 och är utan tvekan ett område du bör använda din hyrbil i för att komma ut och se dig omkring.

Boka hyrbil i Porto

Med hyrbil i Porto, som ligger i regionen Norte kan du enkelt upptäcka stadens många intressanta attraktioner. Porto är en historisk stad som erbjuder sina gäster vacker natur och otrolig arkitektur. I förhållande till antalet invånare är staden bara ungefär hälften så stor som Lissabon, men kan ändå lätt underhålla sina turister.

Om du vill uppleva en större stad medan du är i Portugal kan du ta din hyrbil till Lissabon, som ligger bara några timmars bilfärd från Porto.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Porto

Det är en god idé att hyra bil i Porto om du vill kunna utforska staden i din egen takt. Porto och Norte-regionen är lite svalare än den sydligaste delen av landet. Varmast är det i augusti månad, så vill du ha ett klimat som påminner om en riktigt bra svensk sommar så är det bäst att resa till Porto under sommarlovsperioden.

Hitta den billigaste hyrbilen Porto Find Billeje her --> Sammenlign priser her