Hyrbilar på Porto flygplats

Boka din hyr bil på Porto flyg plats och upplev norra Portugal med all personlig frihet och flexibilitet som en hyr bil är tillgänglig för dig. Det finns gott om intressanta historiska och kulturella sevärdheter att upptäcka både i Portugals näst största stad i Porto och i resten av norra Portugal, som är nationen av Portugals historiska vagga. Och med billig Biluthyrning tjänster som du kan boka i förväg här på Billeje.info redan före din ankomst till staden, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva Porto och norra Portugal i din egen takt.

Porto flyg plats

Hyr din bil från Porto flyg plats och ha den redo när du anländer till Porto. Foto-Credit: allmän egendom.

Praktisk information om Porto flyg plats

Porto flyg plats bär det officiella portugisiska namnet O Aeroporto Francisco Sá Carneiro och har flyg platsens kod OPO, men ofta kallas det (förkortat) bara för O Aeroporto de Porto (på portugisiska) eller Porto International Airport (på engelska). Flyg platsen ligger på Francisco sa Carneiro International Airport, Pedras Rubras, 4470 Maia, i kommunerna Maia, Matosinhos och Vila do Conde, cirka 12 kilo meter nordväst om centrum av Porto.

Med nästan 12 000 000 passagerare per år och runt 92 000 flyg Plans operationer, är flyg platsen den näst mest trafikerade flyg platsen i Portugal baserat på flyg verksamhet och passagerar nummer, och därmed överträffar den populära Faro flyg platsen i Algarve, medan den bara ser sig själv Överträffas av Humberto Delgado flyg plats i Portugals huvudstad Lissabon. Flyg platsen är bland annat basen för flyg bolagen easyJet, Ryanair, tryck Air Portugal och dess dotter bolag Tap Express.

Faciliteter

Porto flyg plats har endast en Terminal, som i sin tur är uppdelad i tre nivåer: en mark nivå (ankomst område), en nivå 2 (med Borading lounge) och A nivå 3 (avgångs område).

Bland flyg platsens faciliteter finns taxfreebutiker, restauranger, kaféer, bankomater och valutaväxling, trådlöst Internet, bagage vagnar, postkontor och hjälp tjänster för handikappade.

Från flygplatsen i hyrbil

När du behöver flytta från flyg platsen i en hyr bil, kan du använda motor vägarna A41 och A28, men också EN13 motorväg (via EN107-anslutning).

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Bilhyra på Porto flyg plats

Flera av de vanligaste och största uthyrnings bolagen har kontor på Porto flyg plats, såsom Sixt, Hertz, Europcar, budget, Payless, Guerin, goldcar och Avis, och om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det enkelt och snabbt att plocka upp din bil.

Det finns massor av fördelar med att ha en hyr bil tillgänglig när du är på semester i Porto och norra Portugal, som på vissa platser är mindre tillgänglig med kollektivtrafik som på vissa andra platser i Portugal (särskilt i Bergs områden nära den spanska gränsen) eftersom Av dess unika natur och dess lägre befolknings täthet. Med den rena en bil Sök funktionen här på Billeje.info kan du boka din hyr bil på Porto flyg plats online och har din föredragna hyr bil redo när du anländer till flyg platsen i den portugisiska regionen Norte.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just hyr bilen på Porto flyg plats som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Platser du kan uppleva med bil uthyrning på Porto flyg plats

Bland de mest populära sevärdheter och upplevelser som lätt kan nås med en hyr bil från Porto flyg plats är naturligtvis först och främst den berömda huvudstaden i norra Portugal och Portugals näst största staden Porto, vars centrum är bara cirka 12 kilo meter från Flygplats. Här kan du uppleva några av norra Portugals främsta historiska och kulturella sevärdheter, såsom Luis i Bridge, Livraria Lello, Bolsa-palatset och Porto-katedralen.

Bland de många minnes värda platser du kan uppleva i norra Portugal med en hyr bil från Porto flyg plats och som alla är inom en hanterbar avstånd inkluderar:

  • Guimarães (62 km)
  • Braga (61 km)
  • Viseu (127 km)
  • Coimbra (124 km)
  • Parque Nacional Peneda-Geres (94 km)

Nyttiga länkar:

Besök den officiella webbplatsen för Porto turist byrån här

Hitta den billigaste hyrbilen Porto flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her