Hyr bilar i Cadiz

Boka din hyrbil i Cadiz och upptäck den vackra andalusiska staden och den södra delen av det spanska fastlandet, med all den personliga frihet och flexibilitet som en tillgången till en hyrbil ger dig. Här väntar dig ett fantastiskt klimat, läckra andalusiska viner och underbara rätter till bra priser, unik natur och stora historiska och kulturella sevärdheter i södra Spaniens pärla, som har blivit ett alltmer populärt resmål bland skandinaver när de reser till Andalusien.

Genom att hyra bil billigt, som du kan boka här på Hyrbilinfo.se redan långt före din ankomst till staden, på så sätt slipper du vara beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan uppleva Cadiz och Andalusien i din egen takt.

Cadiz

En av de vackra Alleves i Cadiz. Foto kredit: Rab, driver av P300NJB @. Uppladdad under licens CC BY 2,0.

Information om Cadiz

Cadiz är vackert beläget vid bukten med samma namn i regionen Andalusien i sydvästra delen av det spanska fastlandet. Staden, som har cirka 117 000 invånare är huvudstad i provinsen Cadiz, en av Andalusiens åtta provinser.

Cadiz är framförallt känd för sin rika och unika syd andalusiska kultur och inte minst för dess historiska traditioner i den andalusiska flamencomusiken och dess långa och dramatiska historia som går cirka 3100 år tillbaka i tiden och gör den till en av de äldsta städerna i Europa. I den gamla stadskärnan, Casco Antiguo, hittar du många unika historiska platser och på Cadiz Museum kan du bland annat uppleva stora verk av Zurbarán, Rubens och Murillo.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Cadiz

I skrivande stund finns det många stora biluthyrningsfirmor som har kontor i Cadiz, häribland Hertz, Enterprise och Avis, och om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se går det enkelt och snabbt att hämta ut hyrbilen.

Det finns massor av fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Cadiz och regionen Andalusien. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Cadiz online och ha den valda bil redo och klar när du anländer till den andalusiska pärlan.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Cadiz som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Närmaste flygplats

Det finns två internationella flygplatser, båda belägna på hanterbara köravstånd från Cadiz: Jerez flygplats, som bara ligger cirka 43 kilometer från Cadiz och Sevilla flygplats som ligger ca 141 kilometer från Cadiz. Du kan läsa mer om biluthyrning på Sevillas flygplats här. Om du föredrar att flyga till den mer belägna Jerez flygplats, kan du läsa om bil uthyrning på Jerez flyg plats här.

Platser du kan uppleva med hyrbil från Cadiz

Det finns många intressanta och anmärkningsvärda platser i Andalusien och södra Spanien som du kan uppleva med en hyrbil från Cadiz, antingen på korta dagsturer eller på längre utflykter.

Här är några av de platser du kan nå med hyrbil från Cadiz, som alla ligger inom en hanterbar körsträcka med hyrbil.

  • Gibraltar (ca. 121 km)
  • Sevilla (ca. 122 km)
  • Ronda (ca. 148 km)
  • Huelva (ca. 210 km)
  • Malaga (ca. 237 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Andalusien här.

Hitta den billigaste hyrbilen Cadiz Find Billeje her --> Sammenlign priser her