Billeje i Ibiza Lufthavn

Ibiza erbjuder mycket mer än festande om du har en hyrbil att ta dig runt med. Foto: Premifruit

Vi jämför både lokala och internationella biluthyrningsfirmor och hittar det bästa och billigaste erbjudandet för dig på hyrbilar på Ibiza flygplats. Boka via Hyrbilinfo.se innan du åker och undvik slöseri med tid och pengar på semestern.

Ibiza flygplats ligger cirka 7 kilometer från öns största stad, även den kallad Ibiza. Det finns en motorväg från flygplatsen till staden.

Ibiza

Ibiza har ett rykte som en party-ö och det ligger en hel del i det, men ön har mycket mer än ett hektiskt nattliv att erbjuda. Till exempel, bra väder och ett behagligt klimat året runt. Med en hyrbil har du dessutom möjlighet att ta dig lite längre bort till de mer avlägsna delarna av ön, som har en mycket vacker natur.

Utbudet av sevärdheter är stort på Ibiza, och allt är inom räckhåll med en hyrbil. Grotten Te Cova d’ es Culleram i San Vincente ligger en kort bilresa från Ibiza stad. Förr i tiden användes grottan som tempel.

Es Vedra klippan, som ligger två kilometer utanför den västra kusten av Ibiza är vacker att blicka ut mot vid solnedgången och du tar dig lätt till utsiktspunkten med en hyrbil, skulle du vilja komma riktigt nära kan du ta en av båtarna som seglar dig sista sträckan till klippan.

Ibiza har utmärkta stränder och med en hyrbil hyrd genom Hyrbilinfo.se kan du enkelt nå de lite mer avlägset belägna stränderna som inte är så överbefolkade som stränderna precis vid Ibiza stad kan vara. Längs öns kust finns många små stränder där du kan vara mer i fred.

Med hyrbil på Ibiza visar ön upp de sidor av sig som annars lätt missas. Ön är otroligt mångfasetterad och den ger ett helt annat intryck så fort du kommer bort från staden och ut på landsbygden. Tack vare öns begränsade storlek kan du enkelt komma ut och se alla hörn och kanter på den vackra ön med en hyrbil.

Det råder ingen tvekan om att Ibiza är en party-ö och det är framför allt de unga som reser till denna vackra spanska ön som ligger i Medelhavet. Festen upphör aldrig på Ibiza och det finns alltid mycket att se på ön. De två viktigaste städerna på ön är Ibiza stad och San Antonio. Det är främst här turisterna håller till och stränderna är alltid fyllda med Party-sugna människor, så det finns alltid mycket folk att prata med.

Platser du kan besöka med en hyrbil från Ibiza flygplats

Om du vill ha en strand för dig själva på Ibiza så är det lite svårt, men det är inte helt omöjligt. Det finns nästan stränder runt hela ön och många av stränderna är inte så fyllda med turister som de runt Ibiza stad och San Antonio.

Om du vill ha lite lugn och ro på Ibiza är det lämpligt att du beger dig ut till de mindre kända stränderna men som ändå är lika vackra som de andra stränderna i området. Transporten till dessa stränder kan göras med taxi, men det kan bli lite dyrt i längden, så om du vill ha billig transport är det bäst att du hyr en bil på Ibiza flygplats.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Ibiza flygplats

Det bästa stället på Ibiza att hyra en bil är på Ibiza flygplats (IBZ). Ibiza flygplats ligger 7 kilometer från Ibiza stad och denna flygplats är otroligt populär eftersom det är här alla turister landar innan de festa loss på i Ibiza. Från maj till oktober är det högsäsong på Ibiza och det är under denna period som Ibiza har flest besökare. Långt över 80 % av alla turister som anländer till Ibiza kommer under högsäsongsperioden.

Om du hyr en bil på Ibiza flygplats kan du inte undvika att se alla biluthyrningsfirmor som erbjuder bilar till turister. Det är dock enklast och mest praktiskt om du hyr bilen redan innan du åker till Ibiza här på Hyrbilinfo.se, då står bilen redo och väntar på dig när du landar på Ibiza flygplats och du behöver bara sätta dig i bilen och köra till din slutliga destination. Trafiken på Ibiza följer huvudsakligen samma lagar som hemma i Sverige, detta är naturligt eftersom Spanien är ett EU-land och EU-länderna försöker hålla reglerna (särskilt vägtrafikreglerna) ganska lika.

Hyr en bil på Ibiza flygplats och spara mycket tid när du besöker de vackra områdena på Ibiza. Du kan omöjligt köra fel från flygplatsen eftersom det bara finns en väg som leder till och från flygplatsen på Ibiza. Därför är biluthyrning på Ibiza flygplats både enkel men också en billig form av transport på Ibiza.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Ibiza flygplats som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Ibiza flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her