Balearerna

Välkommen till denna guide om biluthyrning med information och råd om att hyra bil på Balearerna i Spanien. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra en bil på Balearerna, utan i sökmotorn ovan kan också lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsföretag. Trevlig resa!

Stranden på Formentera

Stranden på Formentera. Foto: Nacho Pintos, Creative Commons.

Allmän information om Balearerna

Balearerna, som också är kända helt enkelt som Balearias, inkluderar Mallorca, Menorca, Formentera, Ibiza, Cabrera och flera mindre öar. Skärgårdens huvudstad är Palma de Mallorca.

Traditionellt sett har människorna på Balearerna levt av jordbruket och gör det fortfarande till viss del. Men även om livsmedel och citrusfrukter fortfarande produceras här, så har turismen sedan länge passerat jordbruket när det kommer till antalet sysselsatta personer och är numera den överlägset viktigaste inkomstkällan för Medelhavsskärgården.

Det finns flygplatser på Mallorca och Ibiza, de två mest besökta öarna, med direkta förbindelser till många europeiska städer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Huvudattraktioner

Sedan början av charterturismen, har den spanska skärgården varit en av de mest populära destinationerna vid Medelhavet, och det är inte särskilt konstigt. På Balearerna hittar du ett pittoreskt landskap, härliga stränder och festligt nattliv. Kort sagt, allt du kan önska dig är ett semesterresmål.

Om du drömmer om en semester med lugn och ro, då är Formentera och Menorca de självklara valen, medan du på Mallorca och Ibiza även kan kasta dig ut i det spanska nattlivet.

Om du har en hyrbil kan du enkelt hitta de platser som fortfarande är relativt orörda. På Formentera kan du till exempel utforska en kuststräcka som till stor del är öde. Men även på Mallorca finns det goda möjligheter att hitta gömda natur- och kulturpärlor som ger dig en inblick i det verkliga medelhavslivet.

Billigaste biluthyrning på Balearerna

I sökmotorn ovan, kan du hitta den billigaste hyrbilen på Balearerna från ett brett urval av biluthyrningsfirmor. När du bokar din hyrbil här på Hyrbilinfo.se är bland annat alltid fri körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring inkluderad i priset. Det förekommer heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga gällande att hyra bil utomlands, då rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Här hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Spanien.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Balearerna, till exempel en begränsning av körsträckan. Därför bör du alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Balearerna som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsföretag, speciella biltyper samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Balearerna Find Billeje her --> Sammenlign priser her