Hyrbilar i Can Picafort på Mallorca

Boka din hyrbil i Can Picafort och upptäck den charmiga Mallorkinska-staden och resten av Mallorca med all den personlig frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. Det väntar dig ett fantastiskt klimat, läckra viner och fiskrätter till rimliga priser, utmärkta stränder, stora natursevärdheter och intressanta kulturella upplevelser på den vackra spanska semesterön.

Med en billig hyrbil som du kan boka i förväg här på Hyrbilinfo.se redan före din ankomst i staden, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan upptäcka Picafort och Mallorca i din egen takt.

Can Picafort

Området omkring Can Picafort har många fantastiska stränder. Foto: Joe Joe. Uppladdad under licens CC by-SA 2,0

Information om Can Picafort

Semesterorten Can Picafort ligger i Alcúdia-bukten på den nordöstra delen av semesterön Mallorca. Mellan Port d’Alcudia i norra delen av bukten och Can Picafort, som ligger mitt i bukten, finns en fem kilometer lång, vacker sandstrand, flankerad av ett stort antal hotell och fritidshus. I korthet har Can Picafort alla faciliteter som är sköna och praktiska att ha tillgång till som turist, och semesterortens strandpromenad erbjuder många barer och restauranger.

Du bör vara medveten om att Can Picafort är mycket populärt under högsäsong, medan det under lågsäsong är en betydligt tystare destination. Några kilometer innanför bukten ligger det skyddade Albufera Swamp; Ett 8 kvadratkilometer stort vildmarksområde som med fördel kan utforskas på cykel.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Can Picafort

Det finns ett antal stora och välkända biluthyrningsfirmor som har kontor i Can Picafort, som till exempel Europcar, Hertz och Hiper, och om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se går det snabbt och lätt att hämta ut din hyrbil.

Det finns många fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Can Picafort och på resten av Mallorca. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Can Picafort online och ha din valda hyrbil stående redo när du anländer till den vackra mallorkinska staden.

Du kan med fördel använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Can Picafort som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Närmaste flygplats

Det finns ingen flygplats i själva Can Picafort, men det är bara cirka 61 kilometer till öns internationella flygplats, Palma de Mallorca flygplats, som bär det officiella namnet: Aeropuerto de Palma de Mallorca och har flygplatskoden PMI. Du kan läsa mer om biluthyrning på Palma flygplats här.

Platser kan du uppleva med en hyrbil från Can Picafort

Följande platser är alla inom ett hanterbart köravstånd från Can Picafort och kan upplevas med en hyrbil från den charmiga Mallorkinska staden:

  • Palma de Mallorca (ca. 59 km)
  • Lluc (ca. 41 km)
  • Port de Soller (ca. 72 km)
  • Manacor (ca. 30 km)
  • Alcudia (ca. 13 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för Mallorcas turistbyrå här.

Hitta den billigaste hyrbilen Can Picafort Find Billeje her --> Sammenlign priser her