Billeje i Mallorca flygplats

Under månaderna juli och augusti, så är den mest trafikerade flygplatsen i Spanien, flygplatsen som ligger på ön Mallorca. Mallorca flygplats heter officiellt Son Sant Joan, men i dagligt tal kallas den Palma de Mallorca flygplats (PMI).
Som tidigare nämnt är det den mest trafikerade flygplatsen under sommarperioden, men även under de andra månaderna är det en av de mest trafikerade flygplatserna i Spanien.

Flyg platsen ligger 8 kilometer från staden Palma de Mallorca, och på grund av de många turister som besöker Mallorca, så har myndigheterna gjort allt för att göra flygplatsen lättillgänglig. Det har turisterna glädje av, och särskilt de turister som väljer att hyra en bil på Mallorca flygplats i och med att myndigheternas arbete med infrastrukturen är mycket uppskattat.

Själva ön Mallorca är ett semesterparadis, men det betyder inte att det inte finns några sevärdheter. Förutom att vara ett turistställe, är det även en stor attraktionsbomb. Detta gör sig bland annat uttryck i att man kan hitta spår av att till och med romarna har varit på ön. De många ruinerna och det arabiska badet från 900-talet visar att Mallorca har annat att bjuda på förutom sol och strand.

Läs mer om Palma de Mallorca.

Sevärdheter och attraktioner på Mallorca

Som tidigare nämnt så finns det kulturella och historiska sevärdheter på Mallorca. Det finns bland annat ruiner från det romerska imperiet som skapat en skattkammare av byggnader och andra konstruktioner på Mallorca. Även araberna har varit på ön under deras storhetstid och därför finns här ett mycket välbevarat arabiskt bad från 900-talet.

Dessutom har Mallorca även moderna attraktioner som till exempel nöjesparker. Många av turisterna på Mallorca kommer hit för att ta del av den livsglädje som präglar ön. Tack vare de fantastiska sevärdheterna och aktiva attraktionerna, kan du faktiskt gå därifrån med kramp i smilbanden. Detta beror på alla skratt och de stora leenden som automatiskt infinner sig när du är på ön.

Läs mer om sevärdheter och attraktioner på Mallorca.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Mallorca flygplats

När du ska transporteras de ca. 8 kilometerna från flygplatsen till staden Palma de Mallorca, så kan du göra det med buss eller taxi. Bussarna är ett transportmedel för tålmodiga människor, eftersom när du har landat på Mallorca, kommer en bubblande känsla av spänning att infinna sig. Man kan nästan inte vänta på att få glädja sig och njuta av ön samt få en bättre livskvalitet. Därför vill man inte vänta på bussar, och även om taxibilar är snabba, så är man fortfarande beroende. När du är på Mallorca, måste du också vara en del av det andliga på ön, nämligen att vara fri.

Du kan hyra bil på Mallorca flygplats, och därmed få större rörlighet och mindre väntetider. Eftersom du själv bestämmer var och när du vill se något, så är det mest praktiskt med en hyrbil från Mallorca flygplats.

Billig hyrbil på Mallorca flygplats

Som tidigare nämnt, är allt mycket lättare med hyrbil från Mallorca flygplats. Du hinner se fler av de vackra sevärdheterna, och när du en gång väl kommit in i atmosfären på Mallorca, med ständigt glada och leende människor, då kan du även se dig själv köra en bil där nere.

För när du sitter bakom ratten, så är det inte den vanliga inställningen till trafiken, så som på andra ställen på jorden. Människor är glada, de lämnar plats och folk tränar upp sina smilband hela tiden. Leenden och skratt är nyckelord på Mallorca, och när det hela är blandat med sol och färger, kan du unna dig ett snäpp högre nivå med en billig hyrbil på Mallorca flygplats. Biluthyrning på Mallorca flygplats innebär även en större rörelsefrihet.

Men det är ingen brådska med att planera en hel bilsemester på Mallorca just nu, eftersom du snabbt och enkelt kan hyra bil på Mallorca flygplats via denna hemsida. Du bokar innan du åker, och sedan får du bara nycklarna av en leende person på flygplatsen.

Kom ihåg att det är viktigt att le på Mallorca, och skulle du se surmulen ut så är det bara för att din semester håller på att ta slut. Njut av solskenet på Mallorca och upplev en högre nivå av livsglädje. Med bilen kan du även ta dig runt snabbare och njuta av de många saker som finns på ön.

Hitta den billigaste hyrbilen Mallorca flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her