Hyr bilar i Puerto de Soller

Välkommen till vår sida med allt du behöver veta om biluthyrning i Puerto de Soller på Mallorca. I sökmotorn ovan kan du lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsföretag. Stort nöje!

Information om Puerto de Soller

Du kan knappast hitta en vackrare semesterort på Mallorca än Puerto de Soller. Staden är idyllisk belägen i en skyddad bukt, som förutom en badstrand erbjuder en härlig strandpromenad med många restauranger och caféer där du kan njuta av god spansk mat och vin.

Det är inte bara turister som lockas av de vackra omgivningarna i Puerto de Soller, lokalbefolkningen gör också gärna en utflykt till den tidigare fiskebyn på den nordvästra kusten av ön för att njuta av en avkopplande dag vid vattnet.

Om du inte vill tillbringa hela semestern på stranden finns det goda möjligheter att utforska stadens bergiga omgivningar till fots eller på cykel, där kan du uppleva de karakteristiska apelsin- och olivlundarna.

Om du har bokat en hyrbil redan hemifrån är Puerto de Soller också en bra bas för att utforska resten av Mallorca. Kör till exempel längs kusten för att hitta andra badstränder, eller in på landsbygden till de charmiga byarna. Ett antal av öns berömda sevärdheter, såsom konstnärsstaden Deya och Valldemossa, där kompositören Chopin höll tills, ligger inte heller långt bort.

Puerto de Soller

Puerto de Soller. Foto: Cristian bortes, Creative Commons.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbilen i Puerto de Soller

I sökmotorn ovan kan du hitta den billigaste hyrbilen i Puerto de Soller från ett brett spektrum av biluthyrningsfirmor på Mallorca. Priset på din hyrbil när du bokar den genom Hyrbilinfo.se inkluderar bland annat obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med ofta ställda frågor (FAQ). Där hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Spanien.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil i Puerto de Soller som till exempel en begränsning av körsträckan. Så kom alltid ihåg att läsa igenom hyresvillkoren noggrant innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler på denna hemsida hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i det andra steget av bokningen.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbilen i Puerto de Soller som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, fordon med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Puerto de Soller Find Billeje her --> Sammenlign priser her