Billeje i Fuerteventura

Fuerteventura är ofta den glömda ön när det gäller Kanarieöarna som annars är ett älskat turistmål, särskilt bland svenska turister.

Kanarieöarna ligger, som ni vet, i Atlanten utanför Afrikas kust med solen som en källa till turism. Kanarieöarna är indelade i två provinser där Fuerteventura ligger som en del av Las Palmas de Gran Canaria tillsammans med Lanzarote och Gran Canaria.

På Fuerteventura i Spanien är du säker på en härlig avkopplande semester med massor av alternativ för shopping, strand och sport som är några få av de kännetecken som ön använder för att locka de många turisterna med varje år.

Ön är på många sätt orörd trots den ökande turismen. Kanske beror detta på att i Fuerteventura har man lyckats skydda naturen på bästa möjliga sätt och hålla de många människorna i städerna. Detta innebär att idag kan du ta en tur upp bergen, en promenad i skogen eller på stranden långt från staden utan att träffa en själ.

Men dessa resor kan ta tid eftersom Fuerteventura är en större ö och det är långt från den ena sidan till den andra. Därför är det lämpligt att hyra bil på Fuerteventura om du vill hinna med allt.

Läs om Fuerteventura flygplats.

Sevärdheter och attraktioner på Fuerteventura

Det är inte magnifika torg eller fantastiska kyrkor du kan förvänta dig att se på din resa till Fuerteventura. Ön har däremot massor av andra saker att erbjuda. Fuerteventuras stora attraktion ligger i den charm som ön har byggt upp tack vare sina små fiskesamhällen som ligger utspridda längs öns kuster och som har varit grunden för den ekonomiska tillväxten för hundratals år sedan och som på sätt och vis är det än i dag.

Det ligger även en viss attraktion i det föränderliga landskap som ön besitter. Från de höga bergstopparna till de vita stränderna med sitt azurblå vatten – alla orörda på ett sätt som du knappast hittar någon annan stans på Kanarieöarna.

Naturen är också anledningen till att flera naturparker ligger på Fuerteventura. Detta innebär att det finns reservat med både kameler och ormar samt många andra djur som lever i sin naturliga omgivning.

Alla dessa attraktioner kan vara svårt att nå under en semester i Spanien om du inte dra nytta av de fördelar som en hyrbil Fuerteventura ger, eftersom detta gör hela transportdelen av resan mycket lättare. Du får en frihet som du annars inte skulle ha haft med kollektivtrafik, och du kan välja att köra till stranden, naturparken och skogen på samma dag om du har planeringen i ordning.

Semester och transport på Fuerteventura

Det finns flera ganska utmärkta transportalternativ i Fuerteventura. Det är huvudsakligast kollektivtrafiken som är ett alternativ om du bara ska ta dig från flygplatsen till Fuerteventura stad. Även om kollektivtrafiken är lätt att välja så finns ett alternativ som är mycket lättare – nämligen att hyra bil på Fuerteventura.

Med hyrbil på Fuerteventura har du möjlighet att förflytta dig var du vill. Detta gör hela planeringsdelen lättare och du behöver inte fara runt med busstidtabeller och pengar av utländsk valuta – bara valutan kan vara förvirrande nog för en turist.

Billig hyrbil på Fuerteventura

Förvånansvärt få människor drar nytta av biluthyrning på Fuerteventura, vilket bara är en stor nackdel för dem själva. De kan genom att hyra bil bespara sig många bekymmer. Lyckligtvis kan du själv här på denna hemsida få ett erbjudande om billig hyrbil på Fuerteventura.

Du kan vara säker på att hitta en bra biluthyrning på Fuerteventura om du bokar din hyrbil hemifrån och därmed också kan undvika de avgifter som annars kan vara förknippat med att hyra bil. Det går snabbt och lätt att boka din hyrbil via denna hemsida, bara några klick bort står din hyrbil redo för dig på Fuerteventura.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du åker till Fuerteventura, se då till att ha din hyrbil bokad och klar innan du beger dig söderut. Det sparar både tid och pengar i det långa loppet och du får en mycket större och innehållsrikare upplevelse än du trodde.

Hyra bil på Fuerteventura
Det är enkelt och snabbt att boka hyrbil på Fuerteventura online hemifrån. Om du bokar via Hyrbilinfo.se kommer din hyrbil vara redo för dig när du anländer till ön, och du kan enkelt och snabbt ta dig runt på Fuerteventura på egen hand.

Billig bilhyra på Fuerteventura

Fuerteventura är en del av Kanarieöarna i Spanien, och ön, liksom de andra populära Kanarieöarna är väl utvecklad inom turismen så ett besök på Fuerteventura är spännande och intressant för hela familjen. Med en hyrbil kan ni även ta er ut till några av de mer avlägsna och orörda områden på Fuerteventura.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka hyrbil på Fuerteventura

Det finns massor av storslagen natur och naturlandskap att uppleva runt omkring på Fuerteventura när du har bokat hyrbil till din semester. Runt omkring på ön hittar du vulkaner och slingrande vägar för dig till sanddyner och orörda stränder.

Att hyra bil på Fuerteventura, Kanarieöarna

Att hyra bil på Fuerteventura flygplats är nästan ett måste om du vill upptäcka ön i din egen takt. Som jag tidigare nämnt finns det en hel del vackra landskap om du kör bort från de mest populära turistområdena. Fuerteventura är särskilt känt bland kite- och vindsurfare för sina stora vågor och bra vindar, så om detta är bland dina intressen är även det en god anledning till att boka hyrbil på Fuerteventura så att du enkelt kan ta dig till bra surfingområden på ön.

Hitta den billigaste hyrbilen Fuerteventura Find Billeje her --> Sammenlign priser her